Издвајамо Русија

АКО НАС ПУТИН ПОЗОВЕ У БИТКУ, СПРЕМНИ СМО ДА УМРЕМО: Војни кадети се песмом заклињу на верност руском председнику!

“Ако нас командант позива на нашу последњу битку, ми смо с вама, ујка Вово”

Посланица руске владајуће партије “Уједињена Русија”, Ана Кувичка, објавила је снимак у којем деца из Волгограда са ентузијазмом певају о спремности да се “боре до последње битке” за “ујка Вову”, мислећи на руског председника Владимира Путина.

Такође, мали војни кадети обећавају да ће задржати свој положај на Криму, али и да ће да поврате Аљаску од САД (Русија је продала САД 1867. за 7,2 милиона долара).

Ово није први снимак у којем се деца у униформама користе за пропаганду. На снимку се налази и поменута посланица Кувичка, која пева заједно са младим полицијским кадетима, који имају мање од 10 година и долазе из Волгограда. Текст за песму написао је, наводно, таксиста из Московске области, Вјачеслав Антонов.

Кувичка је снимак употпунила сликама из иностранства и очигледно је имала намеру да прикаже хаос који влада у земаљама света, које су “лишене председника”.

Кадети певају о стварима и конфликтима широм света, а упозоравају и да се не откривају никакве слабости власти.

“Ако нас командант позива на нашу последњу битку, ми смо с вама, ујка Вово”, певају кадети у песми.

У позадини, док деца певају у студију, види се меморијални комплекс у Волгограду, који означава кључну битку за тадашњи Стаљинград током Другог светског рата.

– Текст песме говори о тешким дипломатским односима на међународној арени, у којој се Русија показала непоколебљивом и упорно подржава свој вектор развоја упркос притиску. Штавише, деца инспирисана примером Крима, надају се поновном уједињењу других изворно руских територија. Сада имају и друге, не мање озбиљне изазове пред њима. Али они ће дефинитивно успети и победити – рекла је руска посланица Кувичка.

Погледајте видео:

Погледајте и послушајте оригиналну нумеру:

 

 

 

Извор: Телеграф.рс