Здравље Издвајамо Свет

ДАНСКИ ЛЕКАР РАСКРИНКАО ВЕЛИКУ ЗАВЕРУ: Ова индустрија је убила више људи, него сви ратови заједно!

Питер Ц. Гече, дански професор и специјалиста интерне медицине са дипломом из биологије и хкемије издао је књигу под називом “Смртоносни лекови и организовани криминал фармацутске индустрије” (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare), којом је изазвао велике полемике у свету јер је у тој књизи он отворено раскринкао велику заверу против човечанства рекавши да је управо фармацеутска индустрија (која као лечи људе) заправо отровала и поубијала више људи него сви ратови заједно.

Како је рекао, фармацеутска индустрија продаје отрове, а не лекове и ти отрови су, како је поткрепљено доказима, и службено трећи узрок смрти у свету, али истина је још пуно мрачнија и гора.
Његове изјаве прошле би готово незапажено под „теорију завере” да је овај доктор било ко. Али није, овај лекар има објављених преко 450 радова у Скопусу, највећој светској бази радова и рецензија, преко 50 радова у BMJ, Lancet, JAMA, Annals of Internal Medicine, New England Journal of Medicine и око 200 радова на највећој научној платформи – WОС. Цитиран је преко 30 хиљада пута и коаутор је бројних научних студија, и у целом свету овај лекар држи велики углед.

Због тога је изазвао шок и неверицу када је открио велику тајну. У својој књизи је написао како су трећи највећи узрок смртности – лекови, након карцинома и срчаних обољења (који су такође узроковани фармацијом и другим отровима). И то лекови који се свакодневно узимају на рецепт или без њега, свеједно је.

“Пацијенти верују лековима јер верују својим лекарима, а лекари пак о лековима знају само онолико колико им то дозволи фармацеутска индустрија, која пак уско сарађује са властима и депопулацијским идејама о смањењу броја људи на земљи.

„Подаци о клиничким истраживањима које већином финансирају исти људи који стоје иза ове индустрије, недоступни су јавности, а они публицирани у научним часописима пречесто су искривљени или лажни“.

„Тестирање нових лекова не проводи се како треба, регулацијске агенције не обављају свој посао поштено и саплетене су бројним сукобима интереса. Политичаре је, како каже, тако лако поткупити, а здраве и болесне тако лако обманути”, пише Гече.

Извор: Kurir.rs/Dnevno.hr
Аутор: : Piter Geče, lekar, Danska, farmaceutska mafija

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

децембар 2017.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031