Издвајамо Србија

ЗОРАН НАПРАВИО КОБНУ ГРЕШКУ: Марјановић тајно снимљен у ћелији како другом затворенику описује ЈЕЛЕНИНО УБИСТВО

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић је признао убиство супруге Јелене Марјановић, и то инспектору који је убачен у његову ћелију. Искусни оперативац је глумио ухапшеног криминалца и задобио Зораново поверење, да би му у једном тренутку Зоран до детаља испричао како је извршио гнусни злочин.

Фото: Јутјуб

Полицијски инспектор је био озвучен и Зоранов исказ је снимљен, али тај доказ не може да се користи на суду. Ипак, он је потврда да је с правом ухапшен као главни осумњичени за Јеленино убиство, наводи извор из полиције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тужилаштво је обавештено о овом потезу али су они потврдили да суд не прихвата такво признање, јер није узето по закону, наводи извор.

Зоран Марјановић, осумњичен за убиство супруге Јелене Марјановић, је крајем новембра пребачен из једне притворске јединице у другу. У питању је редовна процедура притвореника да се после више од месец дана пребаце у нову ћелију. Марјановић није правио никакве проблеме и тада је смештен је са још тројицом притвореника, који јавности нису познати, а од којих је један био оперативац полиције.

Марјановић је после два месеца одвојен од Марка Николића и још двојице са којима се свакако добро слагао. Против Николића је подигнута оптужница за свирепо убиство супруге Маје и сина Михаила.

Уколико тужилаштво у периоду од шест месеци од покретања истраге не подигне оптужницу, за шта рок истиче 15. марта, Марјановић ће бити пуштен на слободу

Зорана иначе редовно посећују адвокати, који га обеваштавају о току истраге и даљим плановима одбране. Син Урош и отац Владимир последњи пут су посетили Зорана на крсну славу Ђурђиц, а пре тога у посети му је била и ћерка Јана. Њихов сусрет био је изузетно емотиван, а Зоран стално прича о Јани и о томе како му недостаје.

Зоран Марјановић ухапшен је 15. септембра у својој кући у Борчи, само дан након што је напустио ријалити шоу „Задруга”. Против њега је покренута истрага за тешко убиство супруге Јелене и он је за сада једини осумњичени.

Зоран званично све време негира умешаност у убиство. И даље званично се држи приче да је тог 2. априла отишао на насип са Јеленом и њиховом ћерком Јаном да би Јелена џогирала. Према његовим речима, Јелена му се у једном тренутку изгубила из вида и он више није могао да је нађе, па је организовао потрагу мислећи да ју је неко отео. Међутим, Јелена није била жртва отмице, већ је њено тело нађено сутрадан у каналу на том истом насипу.

 

 

Извор: Информер