loading...
Србија

Палма поново у ЕЛЕМЕНТУ: Ауто за госпођу!

Председник ЈС наставио свој шоу

 

Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић организовао је данас редован пријем за грађане са територије града Јагодине, који су лошијег материјалног стања, а то се пре свега односи на породице са више деце и на старија и болесна лица.

– За данашњи пријем пријавило се 2.000 породица. Нећу рећи да ме радује, али највећи број грађана који је долазио по помоћ су они који имају троје, четворо, петоро и више деце. Нисам ни знао да у Јагодини има толико породица са већим бројем деце, што значи да наша борба против беле куге има ефекат и да се све више деце рађа у Јагодини. За помоћ су долазили и старији, којима треба новац за лекове – рекао је Палма.

Лидер ЈС је многим породицама данас доделио новчану помоћ, а за једну старију даму обезбеђен је и аутомобил.

Драган Марковић Палма је истакао да данас није било грађана који су тражили да се реши неки инфраструктурни проблем јер, како је рекао, све улице у граду и готово све у свим селима су асфалтиране и сва инфраструктура је решена још пре пет година.

Ми смо једини град где свако село има гас, већи број села има градску воду, а у наредном периоду радићемо канализацију у три највећа села“ рекао је Марковић.

 

Извор: Srbija Danas/Alo.rs

loading...