Издвајамо Русија

ПУТИН ЧЕСТИТАО НОВУ ГОДИНУ: Поштујте родитеље и разумите вашу децу, њихове тежње и снове!

Председник Русије Владимир Путин је у својој новогодишњој честитки становницима Русије пожелео успех и напредак, као и промене набоље у свакој породици, јер је Нова година традиционално породични празник који се прославља са поклонима, изненађењима и посебном топлином

– На прагу је Нова 2018. година. Наравно, овај празник долази нам сваке године, али га свеједно доживљавамо као нови, добар и жељени. Верујемо да ће се све што пожелимо у том тренутку, све наше наде испунити – рекао је Путин током традиционалне новогодишње честитке Русима.

Први су новогодишњу честитку председника видели становници Камчатке.

Руски председник истакао је да је Нова година традиционално породични празник.

– Славимо га као некада у детињству: са поклонима и изненађењима, са посебном топлином, са очекивањем важних промена. И они ће обавезно стићи у наше животе ако не будемо заборављали своје родитеље, ако их будемо чували, ценили сваки минут проведен са њима, ако будемо више разумели своју децу, њихове тежње и снове, подржавали оне који су нам блиски, којима треба наша помоћ и духовна великодушност – рекао је Путин.

Путин је такође напоменуо да је сада могуће поделити празнично расположење са најдражима, чак и ако смо далеко једни од других и то нам омогућавају модерне технологије.

– Где год да се налазимо: за породичним столом, у веселом друштву, на улици — све нас спаја новогодишње расположење, а савремене технологије нам омогућавају да поделимо своја осећања са драгим људима који се могу налазити на стотинама хиљада километара од нас – рекао је председник.

Председник Русије пожелео је грађанима Русије успех и просперитет. „Нека се у Новој години у животу сваке особе, сваке породице, десе промене набоље, да сви буду здрави, да се рађају деца и да нас радују“, истакао је Путин.

– Искрено вам желим успеха и просперитета. Мир и просперитет нашој великој Русији — наше вољене и једине! Будите срећни! Срећан вам празник — срећна Нова 2018. година! – честитао је председник.

 

 

Извор: rs.sputniknes.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

децембар 2017.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031