loading...
Србија

ТУ ЈЕ НЕСТАЛА МОЈА МАМА! Васпитачица открила шта јој је Јана рекла након убиства Јелене!

Ленкино сведочење има велики значај, јер девојчица која је својој васпитачици износила детаље везане за дан када јој је мајка убијена, једини је сведок тог кобног дана

Ленка Ђорђевић, васпитачица мале Јане (5), ћерке убијене певачице Јелене Крсмановић и Зорана Марјановића, открила је пред Вишим јавним тужилаштву нове детаље о случају убиства.
Ленка, као један од круцијалних сведока у случају убиства Јелене Крсмановић, испричала је пред Вишим тужилаштвом све шта јој је мала Јана говорила након што јој је мајка нестала, а затим убијена у каналу код насипа у Црвенки у Борчи.

Ленкино сведочење има велики значај, јер девојчица која је својој васпитачици износила детаље везане за тај 2. април 2016. када јој је мајка убијена, једини је сведок тог кобног дана, јер наводно је она према причи певачициног супруга, који је ухапшен и осумњичен за њено убиство, стајала са њим на свега 550 метара даље од места убиства.

– Оно што је васпитачица током сведочења посебно истакла јесте да је девојчица након што јој је мајка нестала често цртала траву. Када би је нацртала, она и васпитачица би почеле да је сецкају, а девојчица је тада, како је Ленка Ђорђевић посведочила, говорила: “То је трава где је нестала моја мама” – наводи извор упознат са случајем.

У случају убијене певачице Јелене Крсмановић очекује се даље саслушање сведока.

Извор: Blic.rs/ Espreso.rs
loading...