Русија Србија

Шта мислите, да ли би НАТО бомбардовао Србију да је председник Русије тада био Путин?

Пише: Споменка Деретић

Ако се неко не сећа култног филма Андреја Тарковског „Иваново детињство” – потресне слике како се немачке трупе као канцер шире Древном Руси палећи, убијајући, силујући – нека погледа садашње снимке из Новорусије.

Све је исто, само је медијатор други.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Онда Немци, сада Американци.

И једни и други пустили су са ланца бесне псе да одраде прљав посао. Некада је био Бабји Јар, крај Кијева, сада Мајдан у Кијеву. Командант СС трупа Курт Еберхард честитао је локалној полицији, углавном унијатима довезеним из Лавова у Мајку руских градова, на одлучном обрачуну са реметилачким фактором – јеврејском децом и старцима и породицама велико и малоруских партизана.

Украјина, руска крајина, до Лењина била је стара Русија, или Малорусија.

Високи амерички функционер Викторија Нуланд прошетала је пре неколико дана са бившим боксером Виталијем Кличком, сада градоначелником Кијева, центром Мајке руских градова чији је мајдан (трг на пољско-украјинском) био украшен сликама шефа украјинске нацистичке полиције која је у Бабјем Јару 1941.године побила 33000 украјинских Јевреја.

Кличко је Јеврејин. Вашингтон је пацификовао Европу и диригује увођењем санкција Уније Русији.

Америчка госпођа Викторија пролетос је опсовала Европу, стара дама била је неодлучна да ли да се још крвавије укључи у украјинску авантуру.

Главни јунаци малоруске драме -Вашингтон, Брисел и кијевска хунта – глуме да не примећују украјинске господаре тргова и улица -нацисте Десног сектора Дмитрија Јароша, националну гарду силеџија, приватне војске украјинских пљачкаша-милијардера.

Крвави пир неонациста предводе страни најамници, највише је Пољака, Летонаца, Немаца, Швеђана и Албанаца,а има и Хрвата. Војни инструктори најамника су Американци. Старо друштво, исти пријатељи.

Опасна метафора – Вашингтон и Брисел баштиници свих унификатора познатог света – јуришају на сваког ко мисли да нема демократије без истине и правде и ко не поклања туђину оно што му је Бог дао.

То знамо, били смо први заморчићи на експерименталном полигону Европе за уништење наде да Срби нису евроатлантски Мохиканци.

Наш последњи државник, вољом народа три пута биран за председника убијен је у Хагу.

Слободан Милошевић је остао симбол отпора освајачкој политици САД и НАТО.

Видела сам његове фотографије заштићене најлоном на барикадама бранилаца Новорусије. Њихове породице гађали су фосфорним бомбама јарошевци са фотографијама Стјепана Бандере, украјинског сарадника нацистичког Вермахта.

И Хитлер је хтео, пре Брисела, да уједини Европу и усрећи свет новим поретком.

Да ли су Словени у истину народи захвални за манипулацију?

Арапско пролеће закувано у истој англоамеричкој кухињи успело је само у првом налету. У Сирији је доживело крах, однеговани исламски бастард против напреднијих арапских режима отео се и претворио, попут Фрнкенштајна, у исламски калифат асасина. А кијевска хунта пак, игра америчку мазурку као петооктобарски борци у Србији што играју америчку шоту.

Не, нису словенски православци јагњад за клање, руководства су наша заслепљена западним догмама и гурају народе у мазохизам, па народ наликује раги помиреној да полако иде у круг вукући долап.

Стална извињења од петооктобарског пуча српских руководстава за непочињени грех српског народа нису спасла Србију од отимања јужне српске покрајине. Само су понизили и народ и државу. Као да се поново за сваког Немца убија стотину Срба јер захтев Берлина је да Срби промене менталитет ако хоће да се прикључе Унији, европској лешини која се распада, у духовној равни јесте убиство словенске душе србског православног народа.

Американци су помало крили да хоће бомбама да убију Србију, наводно су штитили од геноцида албанску националну мањину која наравно уопште није била угрожена, а у Украјини, да ли због бахатости, или да би изазвали Москву, нису крили да у Малорусији изазивају братоубилачки рат.

Чини ми се да им је први циљ био да потпале фитиљ за један велики евроазијски рат.

Владимир Путин кога србски народ углавном зове Владимир Велики није се дао испровоцирати. А на мајдану, пре него што су уједињени Западноевропљани, Американци и њихови клијенти у Украјини, слагали и преварили легално изабраног председника Јануковича, разоткрило се тек једним детаљем али јасно – ко вуче конце наводно демократске побуне.

Видела сам аматерски снимак са кијевског мајдана на коме се запажа кратко подшишани мушкарац са пиштољем за појасом како се обраћа на коректном руском језику беркутовцима који штите државну зграду од стотинак разјарених момака лица сакривених црним капама. Ошишани мушкарац каже да је украјински емигрант из Америке, показује неку карту – пропусница агента ЦИА – и позива специјалце беркутовце да се придруже пучистима.

Имамо сва имена беркутоваца – каже агент ЦИА – и боље вам је да нам се придружите да вам породице не страдају а да вас не похапсимо и пошаљемо у Хаг као Србе који су бранили отаџбину. Врхунски цинизам, зар не?

У Кијеву бацају у контејнере до пола пуне отпадака и свакојаке нечисти бивше посланике Партије региона и комунисте, затим руководиоце фабрика, болница и школа – уколико нису продали веру за вечеру. Зверски их туку групе младежи, највише их је из западне Украјине. Неки момци плаћени ситним европским новцем пребили су жене чиновнице милиције које су радиле на шалтерима а једну су професорку руског наставили да шутирају и када је изгубила свест.

То се зове лустрација.

Повратак Крима у Русију и отимање Косова од Србије супротни су процеси. Стога тврдње евроатлантских гласноговорника да Србија треба стално да понавља мантру како признаје целовитост Украјине, уколико не признаје лажну државу Косово – чиста су глупост.

Косово је од Србије отео НАТО 1999. године зверски бомбардујући нашу земљу и наш народ и користећи то што је Русија на несрећу била слаба.

Када год хоће да казне Москву, руски непријатељи – избију млађега брата. Косово су НАТО, Американци и западноевропљани поклонили албанској националној мањини и борцима такозване ослободилачке војске Албанаца, у ствари на западу Европе и у САД-у обученим терористима и наркодилерима.

Крим је 19. фебруара 1954. године совјетски функционер -Украјинац Никита Хрушчов – отео од Русије и поклонио Украјини. Чиста је глупост, или незнање што ме не би чудило, западноевропских и америчких политичара и пропагандиста да Крим није руски, да су Татари најстарији народ насељен на том чаробном полуострву.

Да поучим западне колеге, Крим су и пре Руса и пре Татара насељавали и Скити и Грци па Византинци и Руси, па су чак цариградски географи тај део Црног мора у средњем веку називали Руским морем.

Од Херсонеса до Одесе море је било покривено руским пловилима и белим једрима. Крим су насељавали затим Татари, да не заборавимо Хазаре и па Турке, али је последњих векова сваку стопу кримске земље залио својом крвљу руски народ.

Крим је референдумом враћен мајци Русији, али НАТО не може прежалити што његови бродови нису из руског Севастопоља избацили руску Црноморску флоту.

Не смем ни да помислим шта би са народом на Криму било да се острво није вратило мајчици.

Крим је испровоцирао нобеловца за мир и председника САД Барака Хусеина Обаму да слаже.

Нобеловац је званично изјавио да се Косово одвојило од Србије после референдума који је одржан под покровитељством Уједињених нација. Да му опростим пошто су, судећи по америчким званичницима на својим универзитетима стекли оскудно опште знање. Али, никако не могу да схватим како је господин Барак Хусеин Обама могао толико да понизи Нобелов комитет за мир у европској земљи Норвешкој, па или су норвешке школе такође лоше или Комитет полаже рачуне неком ван њега, трећег нема.

Велемајстор из Кремља спасао је свет највећег ратног искушења у последњих неколико деценија. Чак је иницирао мировне преговоре са Кијевом, што је резултирало садашњим миром, макар он и не био дуготрајан.

Премијер Украјине Арсениј Јацењук назвао је грађане источног дела своје земље пијаним орангутанима. То је вероватно научио као европејац јер се човек поноси нацистичким поздравом – «слава Украјини».

Како је мало времена потребно, а много, много насиља и страха да се за само двадесет три године забораве заједничко порекло иста вера, иста цивилизација, исте борбе за слободу – да 23 године прекрију двадесет векова.

Русија је крштена пре више од десет векова баш на Криму, Русија је тада примила византијско православље. А Американци и Европљани би хтели да кијевска хунта све то пребрише.

Понижавајуће је да у земљи у којој је више од 80 посто православаца владају унијати, протестанти, католици и јудаисти – било ко, само не онај ко се сећа својих корена и своје вере.

Најмоћнији човек Украјине – милијардер Игор Коломојски – има три држављанства и три пасоша: украјински, израелски и кипарски.

Некако истовремено почело је ископавање масовних гробница, ових дана, на Косову и у Новорусији.

На Косову Срба, цивила, војника и полицајаца које су Албанци отимали и убијали, у Новорусији Руса, цивила, војника и полицајаца који су такође бранили свој народ.

Кажу да има лешева којима недостају поједини органи. Органи Руса и Срба су скупи, а западне војнике треба добро плаћати. Па да наведем као куриозум изјаву једног Албанца, сведока, који каже да је превезао у Албанију са Косова омамљене и везане -четири Србина, пет жена од којих су три биле из Украјине или Молдавије а две – младе Албанке.

Сведок број један наводи да су Срби молили да их убију одмах по кратком поступку јер не желе да буду сечени на комаде. Толико о Европи, Америци и варваризму.

Увек сам се залагала за то да се однос српског и руског народа не сужава на однос руске политике према нама. И за време Јељцина и Козирјева и Черномирдина. Јер, српски и руски народ су сарађивали током читаве своје историје и то се може назвати поступком спојених судова, то јест постојао је не само руски утицај на много мањи српски нарос већ и обрнуто јер су у позном средњем веку православни јужни Словени били ближи баштиници тадашње најзначајније европске цивилизације – византијске.

Кроз читаву историју Србима је једини верни заштитник била Русија. Када је она била јака – Србија је могла да одахне.

Шта мислите, да ли би Србију НАТО бомбардовао да је председник Русије тада био Путин?

Извор: Fakti.org