Издвајамо Русија

АКО НАС ПУТИН ПОЗОВЕ У БИТКУ, СПРЕМНИ СМО ДА УМРЕМО: Војни кадети се песмом заклињу на верност руском председнику!

„Ако нас командант позива на нашу последњу битку, ми смо с вама, ујка Вово“

Посланица руске владајуће партије „Уједињена Русија“, Ана Кувичка, објавила је снимак у којем деца из Волгограда са ентузијазмом певају о спремности да се „боре до последње битке“ за „ујка Вову“, мислећи на руског председника Владимира Путина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такође, мали војни кадети обећавају да ће задржати свој положај на Криму, али и да ће да поврате Аљаску од САД (Русија је продала САД 1867. за 7,2 милиона долара).

Ово није први снимак у којем се деца у униформама користе за пропаганду. На снимку се налази и поменута посланица Кувичка, која пева заједно са младим полицијским кадетима, који имају мање од 10 година и долазе из Волгограда. Текст за песму написао је, наводно, таксиста из Московске области, Вјачеслав Антонов.

Кувичка је снимак употпунила сликама из иностранства и очигледно је имала намеру да прикаже хаос који влада у земаљама света, које су „лишене председника“.

Кадети певају о стварима и конфликтима широм света, а упозоравају и да се не откривају никакве слабости власти.

„Ако нас командант позива на нашу последњу битку, ми смо с вама, ујка Вово“, певају кадети у песми.

У позадини, док деца певају у студију, види се меморијални комплекс у Волгограду, који означава кључну битку за тадашњи Стаљинград током Другог светског рата.

– Текст песме говори о тешким дипломатским односима на међународној арени, у којој се Русија показала непоколебљивом и упорно подржава свој вектор развоја упркос притиску. Штавише, деца инспирисана примером Крима, надају се поновном уједињењу других изворно руских територија. Сада имају и друге, не мање озбиљне изазове пред њима. Али они ће дефинитивно успети и победити – рекла је руска посланица Кувичка.

Погледајте видео:

Погледајте и послушајте оригиналну нумеру:

 

 

 

Извор: Телеграф.рс