Издвајамо Србија

ВЕШТАЧЕЊЕ ТЕЛЕФОНА МАРЈАНОВИЋА РЕШАВА МИСТЕРИЈУ: Коначно ће се сазнати – ГДЕ ЈЕ КО БИО У ВРЕМЕ УБИСТВА

Фото: Јутјуб

Телефони породице Марјановић послати су на вештачење по захтеву тужилаштва након бројних контрадикторних изјава сведока у случају убијене певачице

Фото: Јутјуб

Ово вештачење мобилних телефона може да реши једно од кључних питања у случају мистериозног убиства певачице: где су били Марјановићи?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тако ће једна од највећих загонетки у случају убиства певачице Јелене Крсмановић бити решена у наредних неколико недеља када у Више јавно тужилаштво стигне вештачење телефона.

Ово вештачење наложило је Више јавно тужилаштво на последњем саслушању сведока. Резултати би могли да покажу где су се налазили чланови породице Зорана Марјановића, супруга убијене певачице, тог 2. априла 2016. када је она монструозно убијена у каналу код насипа у насељу Црвенка у Борчи.

– Тужилац је наложио да се уради просторно и временско вештачење мобилних телефона и позива Зорана, његовог оца Владимира, брата Милоша, али и настрадале певачице. Резултати овог вештачења указаће на то где се ко од њих налазио у тренутку Јелениног нестанка, када је Зоран позвао породицу да јави да му је жена нестала, односно ко је све и када звао настрадалу певачицу након што је Зоран приметио да је нема – наводи извор „Блица“ упознат са случајем.

Како наводи наш извор, биће познато и да ли је Јелена икога позивала тај дан, али и дан раније.

Друго кључно питање које ће такође решити ово вештачење је и предмет контрадикторних изјава сведока а односи се на то да ли је супруг певачице Зоран Марјановић био, како тврди, сам са ћеркицом Јаном (6) на насипу!

Овај корак тужилаштва уследио је након што су у истражном поступку који се води против певачициног супруга Зорана Марјановића саслушани сведоци – пријатељи убијене певачице, породице Марјановић, али и мештани Црвенке који су били на насипу дана када је Јелена Крсмановић убијена.

– С обзиром на то да се њихове изјаве по много чему нису поклапале са алибијем који је Зоран Марјановић дао полицији након што је беживотно тело његове жене пронађено у каналу у Црвенки, ово вештачење ће дати одговоре на питања када је Зоран позвао оца да му каже да је Јелена нестала, односно да ли је постојао позив за који кума Марјановића, Вера Вукомановић, тврди да је последњи разговор са Јеленом – наводи саговорник „Блица“.

Интересантно је то да је један сведок казао и да је на насипу видео човека који пре личи на Владимира Марјановића, а не на Зорана.

Владимир Марјановић (Фото: Јутјуб)

Према речима нашег саговорника, вештачење мобилних телефона Марјановића одговориће и на ово питање и показати да ли је свекар Владимир Марјановић заиста био на насипу у време смрти своје снаје Јелене Крсмановић.

Подсетимо, Јелена Крсмановић (33) убијена је са девет зверских удараца оштрим предметом у главу у каналу у насељу Црвенка пре 20 месеци.

Супруг у притвору

Дуга и опсежна истрага довела је до хапшења Зорана Марјановића, супруга убијене певачице, који се у притвору налази од 15. септембра као главни осумњичени за њено убиство.

Против Марјановића се наставља истрага у Вишем јавном тужилаштву у Београду због кривичног дела тешко убиство за које је запрећена казна од 10 до 40 година затвора. Он је негирао да је убио супругу.

 

 

Извор: Информер / Блиц.рс