Србија

Вучић: Касне радови на Коридору 10, викао сам на Бабића и он на мене

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће Коридор 10 бити завршен наредне године и да очекује да ће радови на најкомпликованијој деоници кроз Грделичку клисуру бити завршени до јуна наредне године.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Обилазећи деоницу од 26,5 километара у Грделичкој клисури, Вучић је рекао да није задовољан што се касни радовима, али да верује да ће све бити завршено наредне године.

– Каснимо, нисам срећан и зато сам викао јутрос на (директора предузећа Путеви Србије Зорана) Бабића и он на мене, али радници заиста вредно раде и верујем да ћемо до краја маја, почетка јуна бити завршено све, осим једне цеви кроз тунел Манајле – рекао је Вучић новинарима и додао да би друга цев кроз тунел требала да буде готова до новембра 2018. године.

Вучић је рекао и да ће око Нове године бити завршено седам километара пута источног крака Коридора 10, код Пирота и додао да су ту најтежи радови око Сићевачке клисуре.

– Када будемо завршили тај део, следеће године имаћемо комплетно завршен Коридор 10 и источни и јужни крак – најавио је Вучић.

Са председником су радове у Грделичкој клисури обишли министарка грађевинарства, саобраћаја, инфраструкутре Зорана Михајловић и председник Републике Српске Милорад Додик који је рекао да му је драго што у том послу учествују фирме из РС.

 

Извор: Vestionline.com