Србија

Дачић открио шта му је Ђинђић рекао пред смрт: Узео је у руке новчаницу, а онда урадио следеће…

Фото: Јутјуб

Шеф српске дипломатије отворено о свему

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић рекао је гостујући у емисији „Ћирилица“ Хаппy телевизије да је пред нашом земљом велики изазов у наредној години, најпре због Косова, његовог очувања и борбе против проглашења независности јужне српске покрајине.

– Састао сам се са преко стотину представника земаља које су признале Косово. Примера ради, када сам био на Мадагаскару, уручили смо орден председнику земље јер није то урадио. Онда смо причали са ресорном министарком која је признала да су имали огроман притисак. После тога је она смењена, именован је извесни француски држављанин и Мадагаскар је касније признао Косово. Мора се знати да те земље трпе страховите притиске – рекао је Дачић.

 

Шеф српске дипломатије се потом окренуо унутарполитичким темама и открио нешто што јавност није знала.

– Био сам на састанку са Ђинђићем и најавио ми је могућу коалицију са СПС, јер је рекао да док је жив не жели да сарађује са Коштуницом и Г17 плус. Сведок ове приче ми је Ружица Ђинђић. А онда је узео у руке новчаницу чији сте тада жиг могли да скинете руком. Ето какво је мишљење имао о својим коалиционим партнерима – рекао је Дачић, алудирајући на Млађана Динкића.

 

Извор: