Србија

Зашто Вук Јеремић пљује Србију у иностранству? Јер му не заборавља глупости које је направио у вези са Косовом

Фото: Јутјуб

По ко зна који пут, Вук Јеремић је у иностранству о Србији говорио све најгоре. Та његова потреба да пред странцима пљује државу којој је хтео да буде председник, о Србији не говори много, али о самом Јеремићу говори све – рекао је у саопштењу потпредседник Главног одбора Српске напредне странке.

Не воли Јеремић данашњу Србију зато што од ње не може да узме 55.000 евра за дневнице, 3,6 милиона евра за путовања и 250.000 евра за кавијар и шампањац.
Не воли је ни зато што је прозрела његов лажни патриотизам и што му не заборавља све глупости које је направио у вези са питањем Косова и Метохије, од измештања овог питања из УН, до постављања несувислог питања пред Међународним судом правде, што је за последицу имало пресуду којом се каже да су Албанци имали право да отму Косово и Метохију.

Не воли је ни зато што Србија памти да је окружен људима који Србе називају геноцидним злочинцима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, колико год Јеремић не волео Србију и колико год имао потребу да пљује по њој чим пређе границу, дужан је да јој одговори ко му је дао 7,5 милиона евра за председничке изборе и шта је од њега тражио заузврат.

Извор: Srbija Danas