Србија

ЗОРАНА ТВРДИ ДА „СНС НИКАД НИЈЕ СЛАГАЛА“, а онда је новинар потегнуо снимак

Фото: Јутјуб

Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић одбила је да коментарише саопштење те странке у ком је, без обзира на то што се на видео снимку види да заменику председника ДС Игору Салаку непознати мушкарац отима телефон и баца га у страну, наведено да је Салак сам бацио телефон у намери да изрежира инцидент и узнемири јавност.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Михајловић не види ништа спорно у евидентирању гласова изван бирачког места.

„СНС никада није слагала“, каже Зорана Михајловић.

Новинар: Снимак показује нешто друго?

Михајловић: Полако, видећемо.

Новинар: Шта се види на снимку?

Михајловић: Изволите, друга питања.

Мировић: Сигурни гласови нису ништа ново

„Годинама, деценијама уназад, странке које имају систем сигурног гласа анализирају да ли су сви њихови бирачи, чланови, симпатизери и они који су се определили раније током страначког и партијског рада и рекли да ће да гласају, гласали. То није ништа ново, не знам како се то код вас сад одједном дефинисало као ново, кад то траје још од почетка деведесетих година“, каже председник Владе Војводине Игор Мировић.

Инцидент се догодио на бирачком месту 22 у Основној школи „Слободан Бајић“ у месту Попинци када су, на тврдњу представника ДС да се обавља „јавно гласање“, непознати младићи почели да их нападају и да се с њима свађају. Један из групе тих младића отео је телефон заменику председника ДС Игору Салаку и бацио у јарак. Салак је за Бету рекао да ће поднети кривичну пријаву због тог напада.

 

Извор: N1