Издвајамо Србија

ЗОРАН МИ ЈЕ РЕКАО СВЕ О УБИСТВУ ЈЕЛЕНЕ! Притвореник из ЦЗ ставља тачку на случај Марјановић?!

Судбину Зорана Марјановића, осумњиченог да је 2. априла 2016. на насипу у Борчи убио своју супругу Јелену Марјановић, могао би да запечати један од његових „цимера“ из ЦЗ у Бачванској!

Наводно постоји човек који тврди да је „робијао“ са Зораном и да зна истину о смрти певачице!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран Марјановић је средином новембра пребачен из једне у другу ћелију. Уместо једног цимера, он сада дели собу са још тројицом притвореника. Како се тада писало, они нису познати јавности, а сумњиче се за ситне крађе.

Зоранов затворски „цимер“ није желео да открије своје име ни саме детаље које је сазнао о злочину који је потресао Србију, најавивши само да ће то накнадно урадити. До тада остаје да се види да ли ће његово сведочење покопати Зорана или ће довести до неког новог обрта.

– У затвору пре или касније сви пукну и пожеле да открију и најмрачније тајне. То не мора бити цимер или добар пријатељ. Неретко се дешава да се људи на улици исповеде потпуним странцима, па тако и у затвору. Све зависи од случаја до случаја. Неко жели да се похвали, неко да избаци све из себе што га тишти. Не би било изненађење и да је Зоран некоме испричао нешто што никад није ником, али досад у ЦЗ немају никакву информацију о томе нити је неко од притвореника контактирао са њима са таквом неком причом – каже извор из Бачванске.

Саговорник додаје да, уколико је Зоран заиста испричао неком неки битан детаљ о злочину, сведочење те особе може ставити тачку на случај „Марјановић“.

– Он може сведочити и на суђењу уколико до тога дође, а може истрагу преусмерити у неком новом правцу. У сваком случају, ако тај човек изнесе неке нове детаље о убиству певачице, полиција и тужилаштво ће одмах реаговати – додаје он.

Фото: Јутјуб

Марјановић је ухапшен 15. септембра, након готово годину и по дана од убиства. Он је и пре тога био привођен, али је након испитивања у полицији и на полиграфу пуштан због недостатка доказа. На саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду негирао је да је убио супругу.

 

 

 

Извор: Српски телеграф