Издвајамо Србија

ИНДИ ГУТА КНЕДЛЕ НА ПИТАЊА О ЈЕЛЕНИНОМ УБИСТВУ: Ево шта каже о заљубљености у Зорана и о томе да је била УЗРОК СВАЂА

Много се спекулисало о односу певачице Индире Арадиновић Инди са њеном брутално убијеном колегиницом Јеленом Марјановић. Писало се и да се Јелена пред смрт пожалила својим најближима на несугласице са Инди, а сада је Арадиновићева открила да постоје одређене ствари о покојној колегиници које она зна, али да чека прави тренутак да открије све!

Фото: Јутјуб

Писало се да је Инди након хапшења Јелениног мужа, Зорана Марјановића била на саслушању у полицији, међутим она се по овом питању до сада није оглашавала за медије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„То је све било под знаком питања. Сви су се питали да ли ћу ја бити на саслушању, а да ли јесам била или нисам, то само ја знам и задржавам за себе. То је веома озбиљна ствар и није за јавност“, каже Инди.

Писало се и то да је Инди била лудо заљубљена у Зорана Марјановића, као и да је управо она била узрок његових честих свађа са Јеленом. Спекулисало се да су управо због тога убијена Јелена и Инди имале несугласице, а на наше питање да ли је то истина, певачица је одговорила:

„Кад буде дошло време за то, проговорићу“, рекла је Инди за чиме је пробудила сумњу да у тим спекулацијама ипак има истине.

Певачица није желела много да коментарише ни хапшење Зорана Марјановића које се догодило пре око три месеца.

Фото: Јутјуб

„Ја се трудим да размишљам о позитивним, а не о негативним стварима. То је стварно једна негативна ствар и нешто много тешко што се десило“, рекла је певачица, а онда се подсетила да је одмах након убиства Јелене Марјановић у Јутарњем програму отворено говорила о овом случају.

„Кад сам се ја појавила у Јутарњем програму и причала о Јелени она је у том тренутку била брутално убијена, сад се охладила у гробу и треба да је пустимо да се хлади. Истину зна само Бог, а ми можемо само да нагађамо. Увек волим да кажем нешто конкретно и директно, а не нешто што је у ваздуху. Никад се нисам бавила тим случајем, али сам у тренутку кад је Јелена убијена била ту да прокоментаришем читав случај. Када се деси такво убиство не можеш да останеш равнодушан и да не кажеш баш ништа. Мало је незахвално“, каже Инди и додаје да она не жели да буде део тога док се случај не реши, али да ће тада открити све што зна:

„Ја не желим да будем део тога док се све не реши. Кад се све буде решило, ја ћу да кажем неколико ствари које ја знам, а до тада заиста за тим нема потребе“, рекла је Инди са кнедлом у грлу.

 

Курир.рс / Пинк