Свет

КАД ПУТИН ОДУВА СЕЉАКА: Питао га кад ће му направити пут, а Владимир га СПУСТИО ЗА МЕДАЉУ

Програм је ишао уживо, Путин је почео да се смеје и поклопио је сељака

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Руски председник Владимир Путин је, наводно, за једног сељака рекао „шта ће му аутомобил када нема пут“ . Управо ова изјава дошла је у жариште дебате на каналу руске државне телевизије „Русија 1“, где је један од вођа руске опозиције и бивши премијер Михаил Касјанов оштро изнео ту реченицу, нападајући Путина на све могуће начине.

Наиме, руски опозиционар тврди да је Путин то изјавио и „у лице“ се наругао сељаку у програму уживо када је одговарао на питања грађана.

Водитељ дебате Дмитриј Шугорев негирао је да је председник тако нешто рекао, а након реклама, изјавио је да је његова екипа претражила све архиве Путинове „директне линије“ и никако није успела да нађе то што је Касјанов изнео.

Касјанов је, иначе, бивши блиски Путинов сарадник и премијер Русије, а рат с Путином је дефинитвно започео када је у априлу процурео његов снимак с 19 година млађом љубавницом.

Међутим, Руси нису били лењи, па су једним кликом на Јутјубу нашли снимак и доказали да је опозиционар у праву.

Наиме, човек из села Бељго у Хабаровском региону рекао је пре две године године Путину да је заљубљеник у аутомобиле и да годишње плаћа порез на моторна возила од 4.000 рубаља (61 амерички долар), иако у његовом селу нема пута, а најближи ауто-пут је удаљен 50 километара.

Програм је ишао уживо, Путин је почео да се смеје и питао је сељака: „Шта ће вам аутомобил, ако нема пута? Где да возите?“.

Несрећни човек је наставио да говори Путину о томе да је неопходно изградити путеве и генерално побољшати инфраструктуру, јер је најпотребнија повређенима и болеснима.

 

Извор: Telegraf.rs