Србија

Кога је Зоранова љубавница оптужила у полицији – У ЈЕЛЕНИНО УБИСТВО ЈЕ УМЕШАН ПОЛИТИЧАР!

Зорица Зока Митровић полицији рекла да је убица Јелене Марјановић бизнисмен А. Д., с којим је она наводно била у тајној вези, а да га од одговорности штити политичар, бивши посланик и министар!?!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зорица Зока Митровић, љубавница Зорана Марјановића, изјавила је на саслушању у полицији да је његову супругу Јелену 2. априла 2016. на насипу у Борчи убио познати београдски бизнисмен А. Д., ког штити моћни политичар, бивши посланик и актуелни министар (име и презиме познати редакцији)!

Најоданија подршка

Митровићева је саслушана у полицији још крајем октобра, поводом претњи смрћу које је упутила новинарима. Она се тада правдала „да се само шалила“ у вези с тим претњама, али је искористила прилику да полицајцима „отвори очи“ и „расветли“ убиство о ком већ тачно 20 месеци прича цела Србија!

– Оптужила је бизнисмена А. Д. да је лично убио певачицу ‘Гранда’, са којом је наводно био у тајној вези, зато што Јелена, наводно, није хтела да остави Зорана! Такође је рекла да су А. Д. и његов „заштитник“ из света политике заједно „напаковали“ лажне доказе против Зорана како би истрагу скренули у погрешном правцу – каже наш саговорник из полиције и додаје да они, подразумева се, нису озбиљно схватили ове Зоричине тврдње.

Зоранова љубавница се, иначе, пре неколико дана јавно похвалила да је полицији открила „праве кривце“ за Јеленино брутално убиство током полемике са администратором Фејсбук групе „Хоћемо правду за Јелену“!

– Пошто упорно тврдиш да је Зоран невин и да се убица слободно шета, очигледно да ти онда знаш ко је убио Јелену. Зашто о томе не обавестиш надлежне органе? – упитао ју је администратор, а Зока му је одговорила:

– Обавестила сам, и то на своју иницијативу! А сложићете се да су то ствари које се не пишу по Фејсбуку, те их тако ни ја нисам изнела нигде, осим тамо где треба. Баш зато што убица, то јест убице Јелене Марјановић морају да одговарају за оно зверско убиство!

О томе да је Јеленин убица моћни тајкун са којим је била у тајној вези први је проговорио Владимир Марјановић, и то 15. септембра, у ноћи када је његов син Зоран ухапшен као главноосумњичени. Међутим, Владимир је тада тврдио да је Јелена тражила од љубавника да остави своју супругу, а не обратно.
– Ово је класична намештаљка за мог сина, видите шта су му радили. Јелена је била у вези са тајкуном, он је јако моћан и држи пола града. Тражила је од тог тајкуна да се разведе, а он није хтео и зато ју је и убио. Молим вас, помозите, молим вас, плашим се да ће ми Зорана убити у затвору. Плашим се да не буде после да се сам убио – изјавио је тада Владимир.

Окренули плочу

Занимљиво је да су Зока и Владимир „окренули плочу“ и јавно оптуживали покојну Јелену да је била неверна тек након Зорановог хапшења. Пре тога, а одмах након злочина, и Владимир и Зоран су у хвалоспевима причали о Јелени, тврдећи да је била „домаћински васпитана“, одана мајка и супруга…

Ипак, и поред очигледне намере Зоке и породице Марјановић да одбране Зорана, последњи докази против њега су неумољиви. Како је Информер недавно објавио, завршена су сва вештачења физичких и биолошких трагова са места злочина на насипу у Борчи, који га доводе у директну везу са убиством. Зоран је и даље у притвору као једини осумњичени за овај злочин.

 

Извор: Informer.rs