Издвајамо Србија

КОНТРАВИЗИЈА ИЗБЛАМИРАЛА ЖУТАЋЕ: Oдговори на питања о Апису и Вајферту НАСМЕЈАЛИ СУ СРБИЈУ ДО СУЗА(ВИДЕО)

Драгутин Димитријевић Апис (1876-1917) постављен је од стране председника Србије на чело батинаша Српске напредне странке. Тако је, управо онај Апис који је организовао Мајски преврат 1903. године вратио се и, судећи према речима припадника опозиције, прети по селима и вози се џиповима!

Одборнике Демократске странке и покрета Доста је било екипа емисије “Контравизија“ аутора Лава Григорија Пајкића замолила је да прокоментаришу најновију одлуку председника Србије Александра Вучића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Како коментаришете одлуку Александра Вучића да на чело СНС батинаша постави Драгутина Димитријевића, више пута осуђиваног криминалца, познатијег као Апис који малтретира грађане Војводине и уцењује их да гласају за СНС? – питање је постављено опозиционој „елити“, чији су одговори насмејали читаву Србију.

Одборница покрета Доста је било у Скупштини Града Новог Сада Драгослава Лукић рекла је да је чула за овакву председникову одлуку, али да на њу нема коментар.

Фото: Јутјуб

Други одборник покрета оценио је одлуку као скандалозну и као још један доказ нерада српског тужилаштва и судства.

Фото: Јутјуб

Још један одборник Доста је било истакао је да оваква одлука није у реду и да би коментар на њу могао да да само након судског процеса.

Фото: Јутјуб

Одборник Демократске странке није обавештен о овој одлуци, али ако је истинита, онда је и скандалозна!

Фото: Јутјуб

Како је све изгледало, погледајте у видео-снимку:

У емисији КОНТРАВИЗИЈА емитована је још једна анкета у којој су грађани одговарали на питање Шта мисле о прању новца ЂОРЂА ВАЈФЕРТА преко Београда на води?

Екипа нове емисије “Контравизија“ која се емитује на ТВ Пинк, аутора и водитеља Лава Григорија Пајкића питала је становнике престонице шта мисле о томе што Ђорђе Вајферт, наш познати индустријалац, сарађује и „муља“ са председником Александром Вучићем када је у питању пројекат Београд на води.

Одговори су више него урнебесни, истовремено и поражавајући, посебно ако се узме у обзир чињеница да је Вајферт, чији се лик налази на новчаници од хиљаду динара, умро 1937. године:

– Немам коментар, све је јасно.

– Вајферт је Вучићев тајкун!

Фото: Јутјуб

– Мафијаши!

– Чула сам ову информацију преко нета…

Фото: Јутјуб

– Ма, свака част, Вајферт ми је идол иначе!

Фото: Јутјуб

Како су се грађани снашли у новој анкети емисије “Контравизија“, али и чиме су то запрепастили гледаоце ТВ Пинк, па и самог водитеља, сазнајте у видео-снимку:

 

 

 

 

Фото: Јутјуб

Извор: пинк.рс/ информер.рс