Издвајамо Свет

НА КРУЗЕРУ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОБОГАТИТЕ АКО ЗНАТЕ ОВЕ ПОСЛОВЕ: Плате су 5 пута веће него у Србији, а тек бакшиш!

Рад на прекоокеанским луксузним крузерима и даље је један од најбољих начина за брзу и врло пристојну зараду.

С обзиром на то да нема потребе да се новац троши док сте на броду јер вам је све обезбеђено, након истека уговора кући се враћате са пристојном сумом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У мору послова истичу се они у Спа центру, јер тамо, у директном контакту са клијентима, можете зарадити и велики бакшиш. Па, уколико поседујете вештине фризера, масера, козметичара, фитнер инструктора или сте јога мајстор, спремајте пасош и банковни рачун.

Истраживали смо колико можете зарадити радећи ове послове и дошли до заиста занимљивих података. За све ове послове неопходно је одлично познавање енглеског језика.

Најбоље пролазе масери, који, додуше, морају бити квалификовани по шведским стандардима масаже. Пожељно је да имају и квалификације арома терапије, шијацу масаже, рефлексологије, реики или спортске масаже. Уколико испуњавају све ове услове, месечно могу да зараде од 2.600 до 3.600 долара.

Ништа горе није ни фризерима који зарађују између 2.200 и 2.900 долара, али за њих такође важи да морају имати радно искуство у салонима лепоте на крстарећим бродовима, завршену трогодишњу школу за фризере и подједнаку квалификацију за жене и мушкарце.

Једнако зарађују и козметичари, који посао добијају уколико имају искуство у салонима лепоте најмање једну годину. Месечна зарада се креће од 2.100 до 2.900.

За посао маникира и педикира потребно је да имате завршен курс и најмање једну годину рада у салону за лепоту. Месечна зарада од 2.200 до 2.800.

Инструктор аеробика и пилатеса мора поседовати међународне сертификате и квалификације, познавати вежбе уз музику и најмање 12 месеци искуства у предавањима и вођењу разних класа аеробика, мора имати искуства у надгледању тренинга, као и разнолику понуду тренинга. Месечна зарада од 1.800 до 2.000 долара.

Инструктор алтернативне медицине са искуством за јогу и таичи. Месечна зарада од 1.500 до 2.000 долара.

С обзиром на број људи које један крузер може да прими, они који успеју да се запосле на овим позицијама у салонима лепоте имају загарантован бакшиш који има бар дуплира плату.

Ништа вас не спречава да се и ви опробате, уколико испуњавате све наведене критеријуме.

 

 

Извор: Курир.рс / Телеграф