Издвајамо Србија

НЕМА ДОКАЗА ДА ЈЕ ОН УБИЦА: Зоран ускоро излази на слободу?!

Фото: Јутјуб

Има ли краја?

Тужилаштво нема довољно доказа да против Зорана Марјановића подигне оптужницу, самим тим очекујем да ће 15. марта бити пуштен на слободу. То је мој мишљење од самог почетка поступка – каже адвокат Ноел Ђуришић, један од бранилаца Марјановића и заступник породице пред Центром за социјални рад.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

Нема основа за притвор

– Чак и да је он нешто утицао на јавност на било који начин, то је давно ишчезло. Он јавност не узнемирава ни на који начин и ствар је у томе што је до његовог хапшења прошло готово годину и по дана. И како он то сада одједном узнемирава јавност? А након извођења нових доказа све је мање сумње да је он то урадио – објашњава адвокат.

Он наводи да нема ништа против кривичног поступка који се против Марјановића води, али да он треба да се брани са слободе.

– Нико овде нема у виду интерес његовог детета, које пати јер не виђа оца. Једном је била у посети код њега, али је након тога Центар за социјални рад забранио даље посете под образложењем да не постоје сдекватни услови да га посећује. Због тога сам поднео захтев Центру да они одреде модел, односно начин на који би дете могло чешће да виђа оца – каже Ђуришић и додаје:

Родитељско право

– Огорчени смо на центар, по њима је довољно то што је ћеркица једном за три месеца видела оца. Не сме нико да занемари презумпцију невиности и чињеницу да Марјановић није лишен родитељског права.

Бранилац Зорана Марјановића каже да он и даље у затвору пита само за ћерку Јану.

 

 

Извор: Курир.рс / srbijadanas.com