Издвајамо Србија

НОВИ ДЕТАЉ УБИСТВА УНЕО ПОМЕТЊУ: Јелена пронађена мртва у туђим гаћицама?!

Фото: Јутјуб

На телу Јелене Марјановић биле су светлоплаве танга гаћице, али два броја веће, као да нису њене. Проверава се могућност да јој је мртвој навучен секси доњи веш, како би се истрага са њеног мужа скренула на наводног швалера

На лешу Јелене Марјановић, нађеном 3. априла 2016. у каналу код насипа у Борчи, биле су светлоплаве танга гаћице, али два броја веће, као да нису њене! Проверава се могућност да јој је неко, након убиства, мртвој навукао секси доњи веш, па тренерку преко, како би истрагу навео ка томе да је Јелена кобног дана ишла до насипа да се нађе с љубавником, а не да џогира!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Волим те
На предњој страни доњег веша одштампано је „И (срце) YОУ“. Горњи део гаћица јој је био навучен високо преко стомака
Извор из истраге

Овај сценарио би, наравно, највише одговарао управо Јеленином мужу Зорану, једином ухапшеном за овај злочин, али у полицији верују да је у питању ипак била невешта намештаљка, како би са себе отклонио сумњу!

Извори Информера из полиције и тужилаштва, који су нам открили овај до сада необјављени детаљ из истраге, признају да су те танге на Јеленином телу у почетку заиста унеле забуну у истрагу.

Инспекторима је најпре је било чудно зашто би Јелена уопште ишла на трчање у тангама, а још чудније је било то што је изгледало као да те гаћице припадају жени која је много крупнија од ње!

– У питању су светлоплаве гаћице са тамнијим тоновима при рубу. На предњој страни доњег веша одштампано је „И (срце) YОУ“ (на енглеском „волим те“, прим. аут.). Горњи део гаћица јој је био навучен високо, скроз преко стомака, а задњи део је био померен у страну, малтене преко кука – објашњава наш извор.

Још нема налога за Зораново вештачење

Фото: Јутјуб

Зорана Марјановића у притвору Окружног затвора (некадашњи ЦЗ) свакодневно посећују адвокати, а једном недељно га обилази и отац Владимир, са којим обично дође брат Милош или Урош, Зоранов син из првог брака. Породица му редовно доставља пакете.

Како смо сазнали, у Окружни затвор још није стигао никакав налог за његово психичко вештачење. Он и даље дели ћелију са тројицом оптужених за ситне крађе, миран је и дисциплинован, не жали се на здравствене проблеме, редовно једе, излази у шетњу по затворском кругу и поштује кућни ред.

Према његовим речима, доњи веш јој је тако накриво навучен или док је вучена по земљи од насипа до канала или јој је неко у брзини мртвој навукао гаће и побегао!

– Занимљиво је и да је управо на тим гаћицама нађен Зоранов ДНК траг. Ако су танге стварно биле Јеленине, Зоранов ДНК се лако могао наћи на њима јер су заједно живели и спавали. Ипак, ако су те гаћице туђе и навучене на мртву Јелену, онда је то учинио Зоран и то га директно повезује с њеним убиством – рекао је наш саговорник.

Теорију о томе да је Јелена имала љубавника и да ју је он убио први је поменуо Зоранов отац Владимир, 15. септембра, кад му је син ухапшен.

– Ово је класична намештаљка за мог сина, видите шта су му урадили. Јелена је била у вези са тајкуном, он је јако моћан и држи пола града. Тражила је од тог тајкуна да се разведе, а он није хтео и зато ју је и убио. Молим вас, помозите, молим вас, плашим се да ће ми Зорана убити у затвору. Плашим се да не буде после да се сам убио – изјавио је тада Владимир.

Слично је затим тврдила и Зоранова љубавница Зорица Зока Митровић, која је на саслушању у полицији пре два месеца рекла да је Јелену убио бизнисмен ког штити моћан политичар (имена и презимена позната редакцији), и да су злочин затим „напаковали“ Зорану!

Међутим, наш извор из истраге каже да не постоји ниједан доказ или траг да је Јелена заиста имала швалера.

– Контролисани су сви њени контакти и не постоји ништа што би указало да је имала тајну љубавну везу. Чак напротив, сви рођаци и пријатељи су потврдили да се Јелена ретко одвајала од Зорана и да је сама евентуално ишла само код мајке – каже наш извор.

Према наводима из наредбе за спровођење истраге, Зоран је 2. априла 2016. са Јеленом и ћеркицом Јаном дошао до насипа у Борчи, а Јелена је затим отишла да џогира. Негде између 16.49 и 17.30 Зоран се одвојио од Јане, отрчао до средине насипа, до Јелене, одвукао је до оближњег канала, смрскао јој главу и вратио се до ћерке. Све је, како пише у наредби, трајало 10 минута, колико је Јана била сама док јој је отац убијао мајку.

Зоран је мало касније пријавио да му је супруга нестала, а њен леш је нађен наредног дана, 3. априла 2016, у каналу. Марјановић је ухапшен 15. септембра као главноосумњичени за Јеленино убиство и од тада је у притвору.

 

Извор: Информер.рс