Издвајамо Србија

ОНА ЋЕ ОТКРИТИ ИСТИНУ: Ова жена извлачи Зорана из затвора?!

Фото: Јутјуб

Њене речи му иду у прилог

Супруга рођеног брата Зорана Марјановића, против ког се води истрага због сумње да је 2. априла прошле године на насипу у насељу Црвенка убио певачицу „Гранда“ Јелену Марјановић, једини је сведок ког је одбрана предложила за сада, пише Курир.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како пише овај лист, предлог за њено саслушање тек је стигао у тужилаштво и она би могла да буде саслушана после новогодишњих и божићних празника.Била на списку тужилаштва

– Милица Марјановић била је на списку сведока чије је саслушање и тужилаштво планирало, али се од ње одустало. Међутим, пошто ју је сада предложила одбране, не постоји сметња да не буде позвана да исприча све што зна. Очекује се да оно што буде рекла иде потпуно у прилог Зорановој одбрани – каже извор упућен у истрагу.

Према сазнањима Курира, очекује се да Милица сведочи о односима у породици Марјановић, али и о дешавањима у кући у Борчи током ноћи потраге за Јеленом, као и о ономе шта се збивало на дан када је откривено да је певачица зверски убијена на насипу.

– Милица Михајловић, удато Марјановић, дуго се забављала са Зорановим млађим братом Милошем и готово је живела у њиховој кући. Она би могла да посведочи о односима укућана с убијеном певачицом, али и о дешавањима и ситуацији која је била у кући док су Зоран и остали окупљени трагали за Јеленом – објашњава извор.

Зоран Марјановић, подсетимо, ухапшен је 15. септембра и од тада је у притвору. Током истраге саслушани су бројни сведоци, док су остали укућани – његов отац Владимир, брат Милош, мајка Зорица, одбили да сведоче јер на то као најближи сродници имају законско право. Милица ће, када буде саслушана, бити први сведок из породице Марјановић који је саслушан.

И Јана сведок?

– После хапшења, осумњичени за убиство супруге негирао је извршење кривичног дела. Тада је рекао да му је ћерка Јана, од које се, како тврди, тога дана није одвајао, најбољи сведок да није крив. Девојчица, међутим, до сада није саслушана у тужилаштву, нити је било ко предложио њено саслушање – каже извор.

Иначе, у току је вештачење телефонских комуникација, као и неуропсихијатријско вештачење Зорана Марјановића, и тужилаштво би до 15. марта требало да одлучи да ли је прикупљено довољно доказа да он буде оптужен. Уколико оптужница до тада не буде подигнута, Марјановић би по закону требало да буде пуштен из притвора.

 

 

Извор: Курир.рс / srbijadanas.com