Србија

Палма поново у ЕЛЕМЕНТУ: Ауто за госпођу!

Председник ЈС наставио свој шоу

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић организовао је данас редован пријем за грађане са територије града Јагодине, који су лошијег материјалног стања, а то се пре свега односи на породице са више деце и на старија и болесна лица.

– За данашњи пријем пријавило се 2.000 породица. Нећу рећи да ме радује, али највећи број грађана који је долазио по помоћ су они који имају троје, четворо, петоро и више деце. Нисам ни знао да у Јагодини има толико породица са већим бројем деце, што значи да наша борба против беле куге има ефекат и да се све више деце рађа у Јагодини. За помоћ су долазили и старији, којима треба новац за лекове – рекао је Палма.

Лидер ЈС је многим породицама данас доделио новчану помоћ, а за једну старију даму обезбеђен је и аутомобил.

Драган Марковић Палма је истакао да данас није било грађана који су тражили да се реши неки инфраструктурни проблем јер, како је рекао, све улице у граду и готово све у свим селима су асфалтиране и сва инфраструктура је решена још пре пет година.

Ми смо једини град где свако село има гас, већи број села има градску воду, а у наредном периоду радићемо канализацију у три највећа села“ рекао је Марковић.

 

Извор: Srbija Danas/Alo.rs