Србија

ПОЈАВИО СЕ НОВИ СВЕДОК УБИСТВА: Јелена Марјановић је убијена у комбију?! Возило било паркирано у дворишту куће

Фото: Јутјуб

Полицији се јавио сведок који је испричао да је „својим очима видео комби на борчанском насипу, где је 3. априла 2016. нађено Јеленино тело, а да је исти комби видео дан раније у дворишту породичне куће Марјановића“

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција у оквиру истраге убиства певачице „Гранда“ Јелене Крсмановић Марјановић (33) проверава још једну тврдњу о могућем месту њеног убиства, а према незваничним сазнањима, постоји могућност да је Јелена убијена у комбију!

Наиме, полицији се пре извесног времена јавио сведок, који је испричао да је “својим очима видео комби на борчанском насипу, где је 3. априла 2016. нађено Јеленино тело, а да је исти комби видео дан раније у дворишту породичне куће Марјановића”.

– Инспектори су с великом озбиљношћу приступили провери ових информација. Сведок је рекао да је видео комби светле боје између канала и главног пута у насељу Црвенка. Био је изричит да је комби видео у ноћи између 1. и 2. априла 2016. на колском путу који води од канала у којем је нађено Јеленино тело до главне саобраћајнице у насељу Црвенка. Према његовим речима, исти комби виђен је и 1. априла 2016. у дворишту Марјановића – каже наш саговорник и додаје да је полиција најпре сумњала да је овај комби био „чистач“.

– Полиција је првобитно сумњала да је управо овим комбијем Јеленино тело довезено на насип и бачено у канал пун воде, те је због тога то возило било један од доказа да је убица прикривао трагове злочина. Међутим, даљом истрагом дошло се до нових сазнања која би могла коначно да реше једну од највећих мистерија овог злочина, а то је место Јелениног убиства – објашњава саговорник.

Према његовим речима, истражитељи не искључују ни могућност да је певачица усмрћена управо у том комбију, а не у кући или на самом насипу где је тело нађено.

– Постоје извесне индиције које указују на то да је убица задао Јелени смртоносне ударце управо у комбију. То је врло могуће, јер је комби возило које својим габаритом дозвољава да се у њему изврши убиство. Задњи, товарни део овог возила нема прозоре, што је врло погодно, јер нико споља не може да види шта се унутра дешава – испричао је наш извор упућен у случај.

И то није једини траг који води истражитеље до сумње да је Јелена убијена у возилу.

– У кући породице Марјановић нису нађени трагови злочина, а на месту где је пронађен Јеленин леш такође није било трагова крви, што би могло указати на то да је она убијена на неком сасвим трећем месту. Судећи по причи сведока, који тврди да је својим очима видео тај комби у критично време, полиција не искључује ни опцију да је управо ово превозно средство место на којем се догодило свирепо убиство – каже саговорник.

Подсетимо, иако у наредби за спровођење истраге против Зорана Марјановића (39), супруга убијене певачице, који је осумњичен за овај злочин, стоји да је несрећна жена убијена у каналу на насипу Црвенка у Борчи, постоје и бројни докази, сумње и индиције који указују на то да се убиство догодило на неком другом месту, а да је тело ту накнадно донето и бачено.

Мртвој Јелени не дају мира

Рат на друштвеним мрежама који већ месецима воде групе за подршку Зорану Марјановићу и групе које траже да се открије убица Јелене Крсмановић Марјановић не јењава. Овога пута, њихово препуцавање отишло је толико далеко да је један Фејсбук корисник изузетно вулгарним речником напао чланове групе за проналазак убице и вређао мртву Јелену.

Наиме, особа која стоји иза профила под именом Стефан Велики назвала је покојну Јелену певаљком. – Све ти је…, укључујући и ову певаљку, због које страда батаљон људи, укључујући и бата Зокија – написао је Стефан Велики. Чланови групе Подршка за Јелену Јецу Крсмановић најавили су да ће за вређање покојне Јелене особа која стоји иза увреда и вулгарности морати да одговара.

 

Извор:  Kurir.rs/Alo.rs