Издвајамо Русија

ПУТИН ЧЕСТИТАО НОВУ ГОДИНУ: Поштујте родитеље и разумите вашу децу, њихове тежње и снове!

Председник Русије Владимир Путин је у својој новогодишњој честитки становницима Русије пожелео успех и напредак, као и промене набоље у свакој породици, јер је Нова година традиционално породични празник који се прославља са поклонима, изненађењима и посебном топлином

– На прагу је Нова 2018. година. Наравно, овај празник долази нам сваке године, али га свеједно доживљавамо као нови, добар и жељени. Верујемо да ће се све што пожелимо у том тренутку, све наше наде испунити – рекао је Путин током традиционалне новогодишње честитке Русима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Први су новогодишњу честитку председника видели становници Камчатке.

Руски председник истакао је да је Нова година традиционално породични празник.

– Славимо га као некада у детињству: са поклонима и изненађењима, са посебном топлином, са очекивањем важних промена. И они ће обавезно стићи у наше животе ако не будемо заборављали своје родитеље, ако их будемо чували, ценили сваки минут проведен са њима, ако будемо више разумели своју децу, њихове тежње и снове, подржавали оне који су нам блиски, којима треба наша помоћ и духовна великодушност – рекао је Путин.

Путин је такође напоменуо да је сада могуће поделити празнично расположење са најдражима, чак и ако смо далеко једни од других и то нам омогућавају модерне технологије.

– Где год да се налазимо: за породичним столом, у веселом друштву, на улици — све нас спаја новогодишње расположење, а савремене технологије нам омогућавају да поделимо своја осећања са драгим људима који се могу налазити на стотинама хиљада километара од нас – рекао је председник.

Председник Русије пожелео је грађанима Русије успех и просперитет. „Нека се у Новој години у животу сваке особе, сваке породице, десе промене набоље, да сви буду здрави, да се рађају деца и да нас радују“, истакао је Путин.

– Искрено вам желим успеха и просперитета. Мир и просперитет нашој великој Русији — наше вољене и једине! Будите срећни! Срећан вам празник — срећна Нова 2018. година! – честитао је председник.

 

 

Извор: rs.sputniknes.com