Занимљивости Издвајамо

РЕКАО ЈЕ ЖЕНИ ДА МОРАЈУ ДА СЕ РЕШЕ ПСА ЗБОГ БЕБЕ: Оно што је он учинио их је све ЗАДИВИЛО!

Pixabay.com

Ова прича кружи друштвеним мрежама већ годинама, али добро је опет је прочитати јер нас подсећа на то да нема вернијих створења на свету од паса.

Отац је био забринут да ће породични пас расе пит бул представљати опасност за њихову новорођену ћерку. Ова прича кружи друштвеним мрежама већ годинама, али добро је опет је прочитати јер нас подсећа на то да нема вернијих створења на свету од паса.

Отац је био забринут да ће породични пас расе пит була представљати опасност за њихову новорођену ћерку. Рекао је жени да морају да се реше пса ако примете било шта сумњиво. Оно што се десило било је потпуно другачије од онога чега се плашио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Моја жена и ја имали смо два пса када смо ушли у брак. Она је имала мешавину пит була и лабрадора по имену Зек и од првог сусрета ме је мрзео. Када се родила наша ћерка, рекао сам јој: ”Нека само зарежи на њу, има да лети!”

Када смо дете донели из болнице, оба пса су је оњушила машући репом. Зека сам морао да одвучем од ње јер није престајао да је лиже. Од првог тренутка он је постао заштитник моје ћерке. Када би лежала на ћебенцету на поду, он би одмах ставио једну шапу на њега, што је био његов знак да је он чува.

Зек је низмерно волео моју ћерку, па је када је она мало порасла, пратио је до кревета и спавао са њом у кревету. Као да је имао унутрашњи сат, увек би стао на дно степеништа у 8 – у време када је она ишла на спавање.

Зека су отровала нека подла деца из комшилука и то је био један од најгорих дана у нашем животу. Жена и ја смо јецали док смо гледали како се наша ћерка опрашта од њега док он непомично лежи на земљи.

Те вечери у 8 моја ћерка је отишла до степеништа, попела се уз степенице до своје собе и у том тренутку смо сви схватили шта се десило. Ово је било први пут за пет година да је Зек не прати уз степенице. Када нас је погледала, у њеним очима смо видели страх и панику.

У том тренутку је мој пас, који је такође много волео моју ћерку, али не тако лудо као Зек, устао, отишао до ње и гурнуо је њушком. Ставио је шапу на степеницу и погледао је. Попели су се на спрат до њене собе. Наредних шест година, док није угинуо, Сем је чекао код степеница свако вече.

Фото: Pixabay.com
Извор: Family.rs