Издвајамо Свет

РУСКИ ПУКОВНИК ПОНИЗИО ВОЈСКУ САД: То су пирати 21. века, уништавају земље, ником не одговарају и СВИ ЋУТЕ ОСИМ РУСИЈЕ!

Снага америчке војске је у некажњавању. То су пирати XXИ века. Никоме не одговарају. Пожелели су, па уништили Ирак, Либију. И сви осим Русије ћуте, каже руководилац Центра за проучавање јавних проблема националне безбедности пуковник Александар Жилин

Сједињене Америчке Државе су кроз терористичку организацију ИСИС ратовале у Сирији против Башара ел Асада, рекао је за телевизију Звезда пуковник Александар Жилин.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Снага америчке војске је у некажњавању. То су пирати XXИ века. Никоме не одговарају. Пожелели су, па уништили Ирак, Либију. И сви осим Русије ћуте. У томе је њихова снага. Што се тиче Сирије. Желео бих да ставим тачку: они нису ратовали против ИСИС. Рукама ИСИС Сједињене Државе су ратовале против Асада и Русије – навео је Жилин.

У исто време, Жилин је додао да САД крећу у модернизацију својих снага, чистећи складишта и испоручујући старо оружје земљама источне Европе.

– Они приступају модернизацији. Видимо како сад чисте своја складишта, бацајући у блискоисточну Европу читаву гомилу из прошлог века како би се ослободило место за ново наоружање. Међутим, за то је потребно време – минимум 15 година – закључио је овај војни експерт.

 

 

Извор: rs.sputniknews.com