Свет

СЕНЗАЦИОНАЛНО УПОЗОРЕЊЕ НАУЧНИКА: Заборавите глобално загревање, главе ће нам доћи нешто сасвим супротно!

Фото: Pixabay.com

Када говоримо о глобалном загревању постоје две групе научника. Једна тврди да је оно последица људског фактора, док други тврде да је реч о природном процесу на који човек никако не може да утиче.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У тексту научника Мартина Армстронга, објављеном на специјализованом блогу Армстронг Економикс, тврди се да је глобално загревање превара и наводе се научне чињенице, које потврђује и НАСА, а које доказују везу између могућег предстојећег глобалног хлађења и, као његове последице, несташице хране, појаве болести, па чак и земљотеса.

Армстронг тврди да су приче о глобалном загревању лаж, него да ће према једноставном прорачуну ова година у Европи бити много хладнија него последње три. Такође ће бити хладно и у Сједињеним Америчким Државама.

“Ми смо у раздобљу глобалног хлађења и то потврђују сви подаци које имамо у нашем компјутерском систему”, пише Мартин Армстронг.

“Ово хлађење је врло озбиљно и оно је последица пада енергетске “производње” сунца, односно соларног минимума, што се види у пољопривреди где мањак повећава цене хране. Ово ће повећати глад и случајеве злоћудних болести. Раст цена ће почети након 2017. године. Након циклуса падова, први велики пораст цена пољопривредних производа ће се вероватно догодити око 2024. године”, пише Армстронг.

“Као што сам рекао, и НАСА је потврдила да улазимо у раздобље захлађења, а не загревања. Пратећи активност сунчевих зрака, НАСА је потврдила исто што и наши извештаји. Забелжен је брз пад сунчевих пега, што доводи до пригушења светлости и мањка енергије. Станица НАСА-е СпацеWеатхер је то заблежила током 2017. године. У 96 дана проматрања сунца, што је 27% времена, сунчеве пеге су биле потпуно одсутне“, објаснио је он.

Амстронг је претходно већ упозорио на феномен циклуса који траје 300 година.

„Тај циклус се подудара с “Моделом економског поверења 2015.75.” (Ецономиц Цонфиденце Модел 2015.75.) Током посматрања 2015. ниједног дана није примећена сунчева пега. 2016. године је било 9% дана без активности сунчевих зрака. Овај скок до 27% у 2017. је значајан у односу на 2015. годину, што се не сме занемарити”, наставља стручњак.

“НАСА је на Међународној свемирској станици покренула нови сензор ТСИС-1. Његова мисија је мерење помрачења сунчевог зрачења. НАСА је потврдила наша превиђања да ће број сунчаних пега у овом циклусу брзо пасти, јер се улазимо раздобље од 11 година најмањег циклуса.

“У 1916. години је забележен оштар пад климе, што је довело до оштрог пада температуре. 1916. се овај феномен у нашој клими подударао с ратом и учинило га је разорнијим од тада кориштених бојних отрова. Такође је уследила страшна пандемија грипа од 1918. до 1919. године, која је била најсмртоноснија у модерној историји. Било је заражено око 500 милиона људи широм света, или око једне трећине популације целе планете, а умрло је, око 20 до 50 милиона људи”, пише Мартин Армстронг.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Kurir.rs/Logično.com