Издвајамо Србија

СКЛОПИЛИ САВЕЗ: Вук Јеремић у коалицији са Јанковићем подржава Ђиласа за градоначелника Београда

Фото: Јутјуб

Народна странка је седници председништва донела одлуку да ступи у стратешко партнерство са Покретом слободних грађана (ПСГ) и са Драганом Ђиласом, као потенцијалним кандидатом за градоначелника на предстојећим изборима за Скупштину града Београда.

Фото: Јутјуб

Како је саопштено из Народне странке, та одлука је донета имајући у виду потребу да се формира снажно опозиционо језгро, које ће моћи да се супротстави “штетној, рушилачкој и клептоманској власти СНС-а у Београду”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председништво је овластило председника странке Вука Јеремића да договори програмске и техничке елементе партнерства са ПСГ и Драганом Ђиласом.

„Народна странка сматра да заједнички циљеви нашег опозиционог језгра треба да буду убрзан развој града, покретање индустријске и трговинске активности, увођење урбанистичког реда, унапређење јавног превоза, подизање нивоа здравствених услуга, пренамену Београда на води, јачање социјалне заштите и нижи рачуни за грађане, као и нулта толеранција према криминалу и корупцији“, поручује Народна странка у саопштењу.

Народна странка позвала је и све остале, како наводе, искрене опозиционе актере да им се придруже.

 

 

Извор: Н1