Србија

СНС поводом Ђиласове кандидатуре: Сигурни смо да грађани не желе повратак на период без будућности!

Подсетићу да су Ђиласове компаније у време док је управљао Београдом имале промет од преко 19 милијарди динара, што није пошло за руком ниједном другом тајкуну у Србији

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поводом изјаве Драгана Ђиласа да ће да се кандидује за градоначелника Београда на челу једне опозиционе колоне, огласио се Небојша Стефановић члан Председништва Српске напредне странке саопштењем које вам преносимо у целости:

„Бивши председник Демократске странке Драган Ђилас одлучио је, како каже, да се врати у политику иако из ње никада није ни одлазио. Да се врати са новом бриљантном идејом да гарантује за пројекте својом имовином, баш као што је гарантовао за Демократску странку и отерао је у стечај. Да апсурд буде већи, баш оном имовином коју је стицао у периоду док је био на власти – рекао је Стефановић.

Подсетићу да су Ђиласове компаније у време док је управљао Београдом имале промет од преко 19 милијарди динара, што није пошло за руком ниједном другом тајкуну у Србији.

Том имовином грађана Србије, коју је стекао на власти, Ђилас би да гарантује за Београд и доведе га до банкрота. Пошто није успео да управља Демократском странком, већ ју је отерао у стечај, данас би Ђилас са Шапићем да отера у стечај све Београђане, и да настави пут којим је задужио Београд за милијарду и двеста милиона евра колико је износио дуг главног града када су отишли са власти.

Ђилас жели да настави са Александром Шапићем кампању бахатости коју су спроводили од 2008. до 2014. године, колико су владали Београдом, када су врло мало урадили за Београђане, а много урадили за себе.

Потпуно сам сигуран да грађани Београда не желе повратак на старо, не желе повратак у период када им није нуђена било каква будућност, кад су функционери пунили своје џепове, а нису се бринули од чега ће да живе грађани Београда, већ желе да, пре свега, они одлучују о животу свог града, у коме ће имати сигурну будућност за себе и своју децу“, стоји у саопштењу.

 

Извор: Telegraf.rs