Издвајамо Спорт

УСТАШЕ ДОБИЛЕ 150.000 ЕВРА ДА ИЗБАЦЕ ПАРТИЗАН ИЗ ЕВРОПЕ! Хаос на трибини настао због провизије за трансфере!?

После хаоса који се догодио на 156. вечитом дербију не смирују се страсти у региону, а према последњим информацијама узрок свега наводно су неисплаћене провизије због летошње продаје двојице играча Партизана у један клуб италијанске Серије А

Ову информацију доноси хрватски Јутарњи лист, који наводи да је један хрватски менаџер који често борави у Србији посредовао за наручиоца напада и нашао шесторицу људи, којима је за тај посао плаћено чак 150.000 евра!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Састанак на којем је договорен њихов ангажман организован је крајем прошле недеље у једном београдском хотелу, преноси Јутарњи.

Као крајњи циљ ових инцидената наведено је то што су црно-бели свакако под лупом УЕФА, па би, у случају и најмањег инцидента на будућим утакмицама у европским такмичењима, уследила вероватно вишегодишња суспензија из еврокупова, што би прописно уздрмало тим из Хумске.

У закључку, постављено је питање да ли је ова „акција“ промакла српској и хрватској полицији, с обзиром на то да су у питању особе које имају подебљи досије у полицији.

Ако се погледају Партизанови летошњи трансфери, може се закључити да је вероватно реч о трансферу дефанзивца Николе Миленковића и нападача Душана Влаховића, који су продати Фиорентини.

Да подсетимо, после инцидента на утакмици између Партизана и Црвене звезде (1:1) ухапшена су шесторица хрватских држављана.

Притвор од 30 дана одређен је Јакову Подругу, Дамиру Товаровићу, Ивану Мишковићу, Стјепану Миховиловићу и Хрвоју Баковићу, док је Анте Фирић због тешких повреда завржан у болници. Овој групи хрватски држављана прети казна и до 12 година затвора.

 

 

Извор: Јутарњи.хр