Издвајамо Регион

ФРАЊЕВЦИ СЕ ВЕСЕЛИЛИ УЗ ЦЕЦУ А САД СЕ ПЕРУ: Мислили смо да је Северина! Ево како је то изгледало! (ВИДЕО)

У хрватској Башкој Води је пре неки дан одржана прослава у организацији те општине коју од 1993. године води Јошко Рошчић из ХДЗ.

Тамо је била и његова ћерка, ХДЗ-ова посланица Драгица Рошчић. Избор репертоара је помало неуобичајен, на кратком снимку објављеном са прославе чују се стихови хита Светлане Ражнатовић Цеце „Шта је то у твојим венама“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Северину су заменили за Цецу лево политички оријентисани који слушају само Бару“

„Око тебе цура пуно па ми сузе квасе лице, а ти кажеш баш си луда…“, певало се у Башкој Води. За музику је био задужен бенд познатог забављача Марија Росе који је пре две године постао медијска звезда због изведбе Чавоглава пред СДП-овим градоначелником Макарске с покличем „За дом спремни“.

Росо се шокирао када га је екипа хрватског портала индеxа.рс упитала за избор музике.

„Ма не, није истина. Ма, какви. Ја то не певам, ја певам само далматинске и фештанске песме, типа Ставрос, Јоле“, уверавао је Росо.

Како је рекао колегиница је певала песме од Северине, иако је екипа „Индеxа“ препознала да се ради о Цеци.

„Ништа специјално, Северину. То су вероватно чули људи који не слушају ту музику, назовимо их лево политички оријентисани, који слушају само Бару. Ја ценим и Бару и све те ствари, али људи се не разумеју јер слушају само то. А ја слушам и Северину и Бару и Милу Хрнића и Ставроса. Ја слушам све, а они чују песму од Северине па мисле да је Цеца. Ма то су Пријатељице од Северине, заједно гледамо момке, и то…“, говорио је Росо.

Башка Вода бруји о Цеци на прослави општине

Ево што о свему каже начелник општине Башка Вода. Чини се да је снимак прославе с Цецином песмом процурио јер су га око тога већ почели запиткивати суграђани, рекао је Јоско Рошчић.

„Ја Цецине песме не знам, а Росо вам је могао рећи да ја певам Старог сокола, Чавоглаве, Растао сам поред Дунава. Ја стварно не знам Цецине песме, нити је слушам. Јутрос ме то питало четири, пет људи, али ја стварно не знам те њене песме. То је неко јако злочест направио, не знам због чега. Не знам које су песме биле, можда је била. Питајте Марија што сам певао. Отпевам две, три песме и станем са стране“, казао је Рошчић.

И саборска заступница Рошчић изненадила се питањем о Цециној песми.

„С члановима експедиције Влаји на Хималаји била сам на предавању које су организовала удружења из Башке Воде. После је било дружење. Цецу лично не слушам па ни не знам њене песме. Замолила сам певача да изведе песме „Кад ми падне шешир на чело“ и „Растао сам поред Дунава“, одговорила је Рошчић.

 

 

Извор: Курир.рс / Index.hr