Издвајамо Свет

ЦЕО СВЕТ СТРЕПИ: ПУТИН издао наређење, које говори да СВЕТСКИ РАТ убрзо почиње!

Свет иде ка веома реалном сукобу између Русије и САД, јер је корумпираном америчком војном и обавештајном комплексу потребан непријатељ да оправдају свој огроман буџет, јер Хилари Клинтон и ДНЦ не могу да прихвате свој изборни пораз од Трампа, и зато што неоконзервативци своју идеологију заснивају на америчкој “изузетности“.

Према извештајима у британској штампи, руски председник Владимир Путин је дао инструкције руским индустријама, да се припреме за то да могу брзо да пређу на ратну производњу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јасно је да руска влада не би дала такву изјаву, осим ако је убеђена да су изгледи за рат са Западом стварни. Већ неко време се кроз новинске чланке провлачи то да последице вишегодишњих непријатељских акција Вашингтона и њихових европских вазала против Русије воде до рата, пише тхедуран.цом

Лако је схватити да је великом америчком војно/безбедносном комплексу потребан уверљив непријатељ којим би оправдали свој огроман буџет, да луди неоконзервативци своју фантазијску идеологију америчке светске хегемоније стављају изнад живота планете, и да ће Хилари и Демократски национални комитет учинити све како би поништили Трампову председничку победу. Међутим, тешко је схватити зашто су европски политички лидери спремни да угрозе своје земље у корист Вашингтона.

Па ипак, они то раде. На пример, 13. новембра је британска премијерка Тереза Меј, рекла да је Русија претња међународној безбедности и да се меша у европске изборе и хакује европске владе. За ове тврдње не постоји више доказа него што их има за “Руссиагате“. Ипак, овакви наводи се настављају, и увећавају се. Сада Европска унија организује бивше покрајине Совјетског Савеза – Белорусију, Молдавију, Украјину, Грузијју, Јерменију и Азербејџан – у “Источно партнерство“ са Европском унијом.

Другим речима, Запад отворено организује бивше Московске покрајине против Русије, коју је премијерка Меј прогласила за “непријатељску државу“. Русија зна да нема основа за отпужбе против Русије, и сматра их идентичним оптужбама против Садама Хусеина, Гадафија и Асада, како би оправдали војне нападе на Ирак, Либију и Сирију. Након што је уверила Москву да је спремна за напад, Русија се сада спрема за рат.

Размислите о томе на тренутак. Свет иде ка Армагедону само зато што је похлепном и корумпираном војно/безбедносном комплексу потребан непријатељ да оправдају свој огроман буџет, зато што Хилари и ДНЦ не могу да прихвате политички пораз, и зато што неоконзервативци имају идеологију америчке надмоћности. Која је разлика између омражене “беле надмоћности” и “Америчке надмоћности” коју је и сам председник Обама подржао? Зашто је бела надмоћност ужасна, а америчка надмоћност је Божји дар “изузетној“ и “неопходној“ земљи?

Руска влада отворено изражава своју забринутост, због тога што се Русија спрема за војни напад НАТО-а. Као што је раније објављено, заменик команданта Оперативне команде руске војске је јавно изразио забринутост да се Вашингтон припрема за изненадни нуклеарни напад против Русије. Председник Путин је недавно скренуо пажњу на Вашингтонову колекцију руске ДНК за лабораторију оружја америчког ваздухопловства, што подразумева развој биолошког оружа против Руса. У више наврата је Русија упозоравала на америчке и НАТО базе на њеним границама, уркос ранијим уверењима америчких администрација да се таква ствар никада не би догодила.

Морамо се запитати зашто није главна тема јавне и политичке дискусије то, да ће Вашингтон напасти Москву. Уместо тога, чујемо за фудбалере који клече на националну химну, лажне вести о Руссиагате-у, пуцњаву у Лас Вегасу итд.

Такође се морамо запитати колико ће још дуго Вашингтон дозвољавати било коме да преко интернета објављује праве вести, а не лажне, које Вашингтон користи за контролу информисаности људи.

Труд председника Федералне комисије за комуникације да уништи неутралност мреже, и други напори да се дискредитују чињеничне вести као што су руске, указују на то да је Вашингтон закључио, да ако жели водити рат против Русије, такође мора водити и рат против истине.

Вашингтон неће преживети свој рат, као ни амерички и европски народ.

 

 

Извор: Wебтрибуне.рс