Свет

ШЕФ ФБИ ПРЕД СМРТ ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ТАЈНЕ: Следи нам нешто горе од…

Фото: Pixabay.com

Бивши шеф ФБИ-ја Тед Гандерсон, човек је за којега зна јако мало људи. Пре своје смрти човечанству је открио много ствари које су преко масовних медија врло скривене!

Реч је о за многе шокантним подацима који ни по коју цену не смеју доћи до шире јавности. Реч је о геноциду који елита спрема за читав свет.

Заправо, ради се о депопулацији, како они то називају, али и о припремама за нови тоталитаристички систем који се у овом тренутку малим корацима и са свих страна ствара у читавом свету, пре свега у САД, где се апроводи експеримент над људима који се полако прелива на све друге континенте!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тед Гандерсон јавности је пре смрти отворио душу, сведочио је о свему шта је као шеф ФБИ видио и чуо, али готово ништа од тога никада није дошло до јавности. У овом тексту преносимо вам његове речи и делове његових интервјуа, а дотичу се тема о којима многи не желе да размишљају.

„Смрт, познатија као кемтрејлс, слијева се на грађане САД-а, у Енглеској, Шкотској, Ирској и другим земљама Европе. Лично сам видео, не само у САД, већ и у Мексику и Канади. Птице умиру широм света, на стотине хиљада риба и других животињских врста умиру такође. То је геноцид. То је отров. То је убиство које су наметнули УН. То је нешто што се мора зауставити.

Особно знам од куда полећу авиони који ово чине. Из Линколна, Небраске, Форт Сила, Оклахоме, то су места из којих се креће. Лично сам посматрао авионе који су пре лета стајали у Небраски на авио-писти америчке војске. Ти авиони немају никакве ознаке на себи. То су вам велики војни авиони без ознака по себи. То што чине је злочин, злочин против човечности, злочин против свих народа из свих делова света. То мора бити заустављено.

Што није уреду с нашим Владама? Ко има утицај на њихове одлуке, на њих саме, њихову родбину и пријатеље? Шта није у реду с пилотима тих авиона да посипају овај отров по себи, својим породицама? Неко мора учинити нешто по том питању. Неко мора проговорити!’рекао је храбро Гандерсен, разоткривајући оно што многи под утицајем слепе вере у плаћеничку науку не желе да виде.

Али, то није ни битно, слепа вера зато и је слепа! Надаље, Тед Гандерсон свету је испричао како је пре неколико година Влада САД набавила више од 30 хиљада гиљотина које су добиле одобрење америчке владе!

Од наведеног броја, 15.000 гиљотина тренутно је складиштено у Џорџији, а других 15.000 у савезној држави Монтани. Потврда ових навода је документ под ознаком ХБ 1274 којим је озакоњено у држави Џорџији да се као смртна казна над грађанима може примењивати ​​одрубљивање главе гиљотином.

Многи у овоме не виде ништа спорно јер у питању су смртне казне, али тада је пензионисани агент ФБИ Тед Гандерсон поставио једно питање: ако је поента само извршење казне над осуђеним затвореницима, зашто је онда Влада набавила чак 30.000 гиљотина и више од 600 милиона метака са шупљим зрном (Холлоw поинт буллетс)?

Није ваљда да верујете у те приче, они нешто опасно спремају’, рекао је он. Повезано с овом чињеницом, јавна је тајна да се у Америци налази више од 800 логора, сви до једног су већ у потпуности оперативни и спремни да приме “затворенике”.

У логорима је већ запослено и особље под пуним радним временом, иако још нема интернираних затвореника. Тим логорима управља ФЕМА (Федерална агенција за управљање у ванредним ситуацијама), а за примену логора чека се председнички потпис на одређени закон и проглашење истог од стране Државног тужиоца да све постане “правно” основано – дакле по закону.

У овом контексту један од најважнијих пробрана је и тзв. Реx 84 програм који је основан с идејом да се заустави “масовни егзодус” илегалних странаца који би прешли САД границу у Мексику, односно, наводно, како би се илегални странци спровели у центре ФЕМА.

Реx 84 програм такође омогућује да се по потреби могу затворити војне базе и претворити у затворе. Многи кампови у близини имају и аеродроме, што указује да је организован транспорт за масовну депортацију. Већина логора може удомити око 20.000 затвореника. Тренутно, највећи од тих објеката је на подручју Фербанкса, Аљаска и може примити око 2 милиона људи.

Све ове податке изнео је специјални агент ФБИ-ја, Тед Гандерсон у интервјуу који је дао је дао непосредно пре своје смрти, али то подаци никада нису дати јавности, већ је Тед Гандерсон аутоматски дискредитован и прозван ‘ теоретичаром завере’, иако је сва сазнања свету пренео како би освестио људе на оно што нас све заправо чека. Тед Гундерсон још је рекао како елита планира нови тоталитаристички режим попраћен геноцидним радњама и да нам претходи велики прогон.

Фото: Pixabay.com
Извор:  dnevno.hr / Kurir.rs