Издвајамо Свет

ШОКАНТНА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: Земља је шупља и у њој живе супериорна бића, која нас шпијунирају!

Родни Клаф, један од водећих заговорника ове псеудонаучне теорије, тврди да покрет „шупљоземљаша“ има на хиљаде следбеника и да њихов број непрестано расте

Све бројна је заједница „шупљоземљаша“, односно заговорника теорије да је Земља шупља и да у њеном средишту живе супериорна бића, рачунајући и она који управљају такозваним НЛО-има.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Земља је шупља, унутра постоји потпуно нов свет, а улаз је управо ту: Ови људи су открили нешто што су једни крили, а други заборавили

Постоји читава заједница оних који верују да у шупљој утроби Земље постоји „рајски врт“ и да су га настанила „ванземаљска бића“ преузевши на себе улогу „чувара планете“ који надзиру Земљане да се не би потаманили нуклеарним оружјем – наводи британски „Дејли мејл“.

Један од водећих заговорника ове псеудонаучне теорије Родни Клаф тврди да покрет „шупљоземљаша“ има на хиљаде следбеника и да њихов број непрестано расте.

Он је уверен у теорију о шупљој Земљи у којој постоји рај са властитим соларним системом, па је 2007. организовао „путовање у средиште земље“ кроз један од улаза који се, наводно, налази на Северном полу. Експедиција је, ипак, отказана.

Осим наводног улаза у унутрашњост земље на Северном полу, Клаф и његови следбеници тврде да још један улаз постоји и на Хималајима.

„Шупљоземљаши“ верују да су на исти начин шупљи и Месец те остале планете.

Они тврде да су ванземаљци, заправо, становници Земље, скривени у њеном средишту, те да редовно шпијунирају Земљане који живе на површини путем НЛО-а.

„Већина НЛО-а долази из наше планете“, тврди Клаф.

 

 

Извор: Телеграф.рс / Срна