Издвајамо Свет

ШОКАНТНИ ПОДАЦИ: НЕСТАЛИ малезијски авион ОТЕТ како би се спречила ТАЈНА ИСПОРУКА Кини

Невероватни подаци изнесени у јавност

Судбина авиона „Малезија ерлајнс“ који је нестао у марту 2014. године на лету Куала Лумпур-Пекинг није позната до данас, али теорија завере не мањка. Последње у низу је теорија која аутопилота означава као „помагача отмичара“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Историчар Норман Дејвис сматра да је могуће да је „боинг 777“ неколико часова летео, а затим се спустио на Антарктик, који је био савршено место за скривање. Уколико је тако, авион је закопан испод леда.

Као могућег „сарадника“ отмичара он наводи „боинговог“ аутопилота (Тхе Боеинг Хонеywелл Унинтерруптибле Аутопилот), чији је задатак обезбеђивање надзора у случају отмице авиона. Ова технологија може бити злоупотребљена, па би и отмичари из даљине могли управљати аутопилотом. А шта би био мотив? Дејвис има претпоставку и о томе, преноси британски таблоид Мирор.

– Не знам шта је авион носио, али мора да је било нешто што није смело да дође до Кине – каже он, али нема доказе за своју бизарну теорију.

Норман чак тврди да је авион два пута отет.

– Моја препоставка је да је авион два пута отет. Да су га први пут отели, рецимо, Американци, да га спрече да слети у Кину, вратили би га у САД. То се није десило. Логичан закључак је да је била још једна отмица – каже Дејвис.

Према подацима о лету, авион је изненада скренуо са запада према истоку, даље од Кине, његове дестинације – овај чудни пут нико није објаснио.

Авион Мх370 нестао је пре три године. На лету је било 239 путника, а до сада су пронађени тек неки делови летелице, и то на обали мора. Подводна истраживања била су фокусирана на подручје Индијског океана у близини Аустралије, где је, према првим претпоставкама, авион пао у море. Истрага је обустављена након две године.

Норман Дејвис наводи да је садашњица време сајбер-ратовања и да су сличне отмице авиона, због развоја технологије, реална претња у будућности.

 

 

Извор: srbijadanas.com / Блиц.рс