Србија

Шок интервју шешеља! Милошевића је један маг убедио да ће добити изборе! Лидер СРС открио и да ли су му нудили да буде масон

Председник СРС Војислав Шешељ открио је да је Слободану Милошевићу један индијски маг гарантовао да ће победити на изборима 2000. године.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Имао сам информацију, не знам колико је поуздана, да је неки индијски маг убедио Милошевића да он сигурно добија изборе 2000. године и да ће победити прозападну опозицију и радикале. Мислим да је Мира Марковић тог мага упознала док је била у Индији. Ми смо имали договор да изађемо у колацији на те оизборе. и да је поштовао тај договор можда би и данас владао Србијом“, рекао је Шешељ у најновијем интервјуу за Балкан Инфо.

Он се у разговору присетио и једног догађаја из деведесетих када се у Србији појавио извесни принц Алексеј Анжујски који се представљао да је из лозе Анжујске да је у сродству са Немањићима и са Романовим.

„Он је појавио 1992 мислим. Ја сам гледао неке емисије где је он гостовао. тадађњи власник једног листа је хтео да тог принца повеже са СПО. А СПО је сматрао да он има много новца. Послали су Боривоја Боровића да са њим контактира. Сусрет је био у Швајцарској. Од новца није било ноишта и контакти су прекинути. Онда је власник листа „Он“ контактирао мене и почео да ме убеђује о том великом богатсву. Ја то нисам много фермао, ја сам био против монархије. Али била ми је то добра прилика да направим светски спектакл. Ја договорим са власником листа „Он“ да идемо на Шпанију на састанак са принцом Алексејом. На тај састанак сам повео тадашњу девојку Јадранку. После се код мене преселила и никад више није одлазила. Отишли смо тамо, били смо лепо примљени, овде се штампа расписала… Али ја нисам нудио никакав престол“, испричао је Шешељ.

Говорећи о убиству Аркана Шешљ напомиње да не зна ко га је убио али да зна ко су били непосредни извршиоци.

„Ја сам их прозивао у јавности. Како кога прозовем тако буде ликвидиран ови аркановци у осветничком таласу. Тек сам у Хагу поуздано сазнао да је био у контакту са Тужилаштвом и да је био у преговорима да сведочи против Слободана Милошевића и других истакнутих Срба а за узвратт да они одустану од оптужнице. Ипак Тужилаштво је хтело да он ипак буде барем симболично осуђен“, рекао је Шешељ.

На питање новинара због чега има негатван став према масонима лидер СРС каже да такав став има не само према њима већ и према свим конспиративним организацијама.

„Ја сам за јавност деловања а те организације су организације тоталитарног карактера, ту човек губи душу. Нису ми нудили да будем члан масонерије, али не бих ни пристао“, каже Шешељ.

Он је представнике опозиције Сашу јанковића, Бошка Обрадовића, Сашу Радуловића и Вука Јеремића назвао идиотима.

„Они су идиоти јер мисле да је бити опозиција нека вредност. То није никаква вредност, вредност је бити власт. А за њих онај ко није с њима није опозиција. Ми радикали смо опозиција Вучићу и СНС, али нећемо са овима јер су гори од Вучића“, рекао је Шешељ.

 

Извор: Kurir.rs/Balkan Info