Србија

ШОК! Шешељ направио дил са Дачићем и Палмом!

Фото: Јутјуб

Необичан спој!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На локалним изборима у општини Мионица, који ће бити одржани 24. децембра, под редним бројем 3 гласачког листића налази се листа Ивица Дачић – СПС – Драган Марковић Палма – ЈС – Војислав Шешељ – СРС.

Данас је у препуном Дому културе у Мионици одржан предизборни скуп ове коалиције, на коме су говорили Ивица Дачић, Драган Марковић Палма и Војислав Шешељ .

– Можда се понекад нисмо слагали, али једно је сигурно – никада нисмо били издајници. Веома су важни и ови локални избори како би патриотски блок још више ојачао, јер има све више оних који би да дестабилизују Србију и регион. Наша политика је принципијелна. Ако неко мисли да се унутрашњи дијалог води у Србији како би се признало независно Косово, онда се грдно вара. Косово никада неће постати члан УН док је наших пријатељских односа са Русијим и Кином. Јесмо за ЕУ, али не по цену наших државних интереса и територијалног интегритета-рекао је Дачић.

Драган Марковић Палма говорио је о Хашком трибуналу.

– Ја сам против Хашког трибунала, против независног Косова и да два мушкарца улазе у брак. Шешељ је разбио Хаг као звечку. Тамо није суђено Шешељу, већ Србији и Шешељ је у Хагу одбранио Србију. Дачић је заслужан што Косово није ушло у УНЕСКО и што је српско коло признато у УНЕСКО као наша кулурна нематеријална баштина – рекао је Марковић .

Шешељ је напоменуо да је он за ширу патриотску коалицију и на републичком нивоу.

– Слажем се свим сто је Палма рекао. Ја никада нећу дозволити да досманлије дођу на власт и зато би била добра и нека шира патриотска коалиција и на републичком нивоу. Мионица је зато на један начин експеримент. Ми смо овде да парирамо напредњацима и да после избора уђемо у разговор са СНС са што више одборника – рекао је.

 

Извор: Alo.rs