Издвајамо Србија

ЂИЛАС РАСТУРА ОПОЗИЦИЈУ: Нахушкао Јанковића и Јеремића на Шутановца

Распала српска опозиција је у тоталној паници и расулу после катастрофалног пораза који су јуче доживели на локалним изборима у пет општина

С правом уплашени да ће слична судбина да им се понови и на предстојећим изборима у Београду, опозиционари су кренули у међусобни окршај, унапред оптужујући једни друге за већ виђену бламажу.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тако је јутрос, по сазнању да је СНС однео убедљиву победу у свим општинама у којима су избори одржани, Драган Ђилас наредио својим послушницима Саши згрченом Јанковићу и Вуку НАТО Јеремићу да из свих оружја ударе по Демократској странци и Драгану Шутановцу.

Јанковић је свој део „посла“ урадио сам, отворено пљујући по демократама и осталима који су учествовали на изборима, уз поруку да је његов ПГС „показао снагу“ тако што ником није смео на црту.

С друге стране, Вук Јеремић је подметнуо свог малог од палубе, шефа страначког правног тима, адвоката Владимира Гајића који му је „долетео“ из ДЈБ, да оспе дрвље и камење по демократама, тврдећи да су насели на провокацију СНС како би самостално изашли и на београдске изборе.

Очигледно је да Ђилас и олош који је око себе окупио не бирају средства како би поново засели у фотеље и на народну грбачу. Што се, на срећу, а то су показали и јучерашњи резултати локалних избора у пет општина, ни у лудилу неће десити.

 

 

Извор: Информер.рс