Србија

ЈЕЛЕНА УБИЈЕНА ДЛЕТОМ?! Тужилаштво разматра да затражи НОВИ ПРЕТРЕС КУЋЕ Марјановића!

Тужилаштво наводно разматра могућност да поново наложи претрес куће, радионице и помоћних просторија породице Марјановић у намери да нађе предмет под именом „длето“ којим је наводно са девет удараца убијена Јелена Марјановић?!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран Марјановић, осумњичени за Јеленино убиство, у слободно време се, према писању листа „Ало“, бавио дуборезом икона

– Обдукција је показала да је Јелена Марјановић усмрћена металним предметом који највише подсећа на мали шрафцигер. Међутим, усред новог сазнања да се њен супруг у слободно време бавио дуборезом икона, полиција ће покушати да нађе предмет којим је он то радио. Длета по свом изгледу највише одговарају малом шрафцигеру за којим се доскоро трагало – објашњава извор близак догађају.

Златко Николић, криминолог, такође сматра да је убиство Јелене Крсмановић злочин из страсти.

– Печат које носи то убиство, како је описано, указује на то да је такво убиство, са више од три ударца, углавном изазвано великом количином мржње и осећајем угрожености онога ко то дело чини – тврди Николић.

То што се убица није зауставио када ју је усмртио, већ је наставио да је удара, такође објашњава његову структуру личности.

– Са девет удараца не убија чопор него појединац, а убиство из страсти чини појединац, повређени, како он себе назива, и свети се на такав начин да задаје толико удараца – објаснио је Николић.

 

Извор: Alo.rs