loading...
Србија

Вулин: Тетка постоји, а моји бројни противници ће морати да нађу неки други разлог за нападе на мене

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Управа за спречавање прања новца је потврдила да тетка моје супруге Наташе постоји, изјавио је министар одбране Александар Вулин

 

Осим тога, он наводи и да је утврђено да је спорни стан исплаћен пре него што је он постао функционер.

– Провери су биле подвргнуте и наше комшије које су стан у истој згради купиле у септембру 2012. Пошто је утврђено да немају везе с нама и да смо ми стан исплатили пре него што сам је постао функционер, Управа за спречавање прања новца је одлучила, као и Специјално тужилаштво и Основно тужилаштво, да у куповини стана нема елемената кривичног дела и окончали су истрагу. Моји бројни противници ће морати да нађу неки други разлог за нападе на мене – каже Вулин.

Подсетимо, Управа за спречавање прања новца скинула је, по налогу Повереника за информације од јавног значаја, а на захтев Инсајдера, ознаку тајности са извештаја о контроли порекла новца којим је министар Александар Вулин 2012. године купио стан.

Објављивањем документа потврђено је да постоји тетка у Канади, за коју је министар рекао да му је дала новац за куповину стана, и откривен њен идентитет, а реч је о Мири Милић.

 

Извор: Srbija Danas/Blic.rs

loading...