Србија

ДАЧИЋ ИЗЈАВОМ ШОКИРАО СВЕ И РАЗБЕСНЕО ЗАПАДНЕ АМБАСАДОРЕ: Први српски политичар на власти који је ОВО ИЗГОВОРИО!

Први потпредседник владе и министар спољних послова Ивица Дачић, оценио је данас да теба судити онима који су 1999. ГОДИНЕ наредили и извели бомбрадовање Србије, јер су починили злочин над народом Србије.

ЉУБЉАНА ШОКИРАЛА ЗЛОЧИНЦЕ: Косовском председнику и сарадницима судити за ратне злочине почињене на КИМ! 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бомбардовање Србије је, према речима Дачића, извршено на основу лажне вести о наводном масакру у Рачку, Косово и Метохија, зато они, и Хавијар Солана треба да одговарају за злочин, рекао је Дачић на Копаонику обраћајући се члановима Изборне Скупштине подмлатка Јединствене Србије.

ОВО ЈЕ САМО ОН МОГАО: Аркан је пред камерама Скај њуза извадио део обореног Ф117 а онда послао бруталну поруку Клинтону! 

– То су ратни злочинци, то памтите и преносите покољењима, ја се не бојим то рећи у Вашингтону, ја сам министар иностраних послова Србије и моје је да браним интересе Србије – поручио је Дачић. Истакао је да данас није лако бранити Србију јер, како је рекао, имамо јаке противнике.

АКО ДИКОВИЋ НЕ МОЖЕ У САД, НИ АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛИ НЕЋЕ МОЋИ У СРБИЈУ! Српска војска неће дозволити понижавање! 

– Ми се не боримо против Приштине која жели да нам отме Косово и Метохију, ми се боримо против других моћнијих напада и сила које су учестовале у растурању СФРЈ – рекао је Дачић.

Он је присутне позвао да, како је рекао, не наседају на приче које се могу чути у Београду, да је Србија растурила бившу СФРХ, те да постоји нека српска агресија.

БРИСЕЛ РАЗОЧАРАО ЕВРОУНИЈАТЕ: Србија неће у ЕУ ни 2025!?

– Ви сте млади људи и не знате можда нешто од новије историје, али је у Хрватској пре 1990. године било 380.000 Срба, данас их има само 160.000, док их је у Сарајеву живело више од 150.000 Срба, а данас их има мање од десет хиљада – рекао је Дачић и додао да је у Приштини од 40.000 Срба, колико их је некада тамо живело, данас остало свега неколико стотина.

НАЈОПАСНИЈА ПУТИНОВА ПРЕТЊА ИКАДА: Европа је платила цену, ви сте се извукли, али ИГРА ТЕК ПОЧИЊЕ!

– Па где је то онда Србија извршила етничко чишћење и геноцид – запитао је Дачић и додао да је „управо над Србима изврсено етничкио чишћен и геноцид и зато морамо да наставимо да ширимо истину о нашем народу, нашој држави“.

Указао је да јеб и борба за разбијање СФРЈ била заснована на лажима, а ми нисмо били оспособљени да се боримо са монструозним лажима. Подсетио је да је разбијање Југославије кренуло једностарним акцијама отцепљења Словеније и Хрватске, проглашењем независности БиХ против воље Срба који су било констутивни народ БИХ.

ГАВРИЋ У ПИСМУ ОТКРИО: Нисам убио Аркана, Милошевић је наручио убиство јер га се ПЛАШИО! (ВИДЕО)

Прецизирао је да је рат у БиХ почео убиством српских сватова на Башчаршији и додао да никада није утврђено, на пример, како је дошло до експлозије на Маракалама у Сарајеву, после које су уведене санкције Србији.

– Ни дан данас немао о томе ниједног званичног докумета да су гранату на Маркале испалили Срби. Страни заваничници тврде да су то урадили муслимани – закључио је Дачић.

 

Извор: Blic.rs