Издвајамо Србија

ШАПИЋ ПОРУЧИО СТЕФАНОВИЋУ: Срам да вас буде за речи које изговарате са тако одговорног места!

Фото: Јутјуб

Председник општине Нови Београд и кандидат за градоначелника Београда Александар Шапић се огласио поводом изјаве функционера СНС и министра Небојше Стефановића.

Небојша Стефановић (Фото: Јутјуб)

Он је на Фејсбуку написао да га је Стефановић оптужио да председника Србије и СНС Александра Вучића повезује са убиством Оливера Ивановића.

Loading...

“Један од ретких сам на нашој политичкој сцени који ни једном својом речју, овом убиству нисам дао политичку конотацију, јер сматрам да су спекулације те врсте врло опасне за стање у друштву и да никоме не могу донети добро“, навео је Шапић.

Он је истакао да, осим жаљења за страдалим пријатељем и саучешћа породици, није изговорио ни реч више на ту тему, “да не би додатно подргевао већ изузетно напету ситуацију“.

“На све ово, поштовани министре Стефановићу, ви не трепнете, а изнесете најгнуснију и најопаснију могућу лаж у којој мене оптужите да председника Србије повезујем са убиством Оливера Ивановића. Срам да вас буде министре, јер нисте свесни одговорности коју носите за речи које изговарате са тако одговорног места, а још више због последица које оне могу да имају. И још једном, срам да вас буде!“, написао је Шапић на друштвеним мрежама.

 

 

Извор: Б92

Loading...
loading...
loading...