Србија

Џони Штулић ШОКИРАО ИЗЈАВОМ: Срби су Косово изгубили због ЖЕНА! Турци су га ДОБИЛИ ПОШТЕНО!

loading...

Ревија „Исток“ је била једна од ретких која је успела, и то у два наврата, да крајем 20. века, направи интервју са Џонијем Штулићем

 

Некадашњи певач и гитариста рок групе Азра и једна од највећих звезда југословенског рокенрола, Бранимир Џони Штулић, живи далеко од Балкана о ком је певао, врло ретко говори за медије и док га својатају међу собом већ 30 година доказује да је остао само свој.

Ревија „Исток“ је била једна од ретких која је успела, и то у два наврата, да крајем 20. века, направи интервју са Џонијем Штулићем. Преносимо вам најзанимљивије одломке из разговора објављеног марта 1998. године, који нису нимало изгубили на актуелности:

О СРБИМА: На просторима бише Југославије постоје само три етничке групе народа: источни Срби, западни Срби и радикални Срби. Источни Срби живе на подручју Македоније, Црне Горе и Србије, западни Срби су у Босни, Хрватској и Словенији, а радикални Срби су усташе и четници!

О КОСОВСКОЈ БИЦИ: Срби су Косово изгубили! И то због жена! Колико сам ја успео да истражим, Милош Обилић и Вук Бранковић су се међусобно потукли. У ствари, прво су им се жене потукле, онда је Милош тукао Вука и онда је Вук направио управо оно што је направио. Сви заједно су направили то да смо изгубили Косово. И морам да кажем да су Турци врло поштено добили Косово. Нису се преоблачили, тукли су се часно. А Срби су им се реванширали на Ангори 1402. године. Тада су сву Бајазитови вазали из Мале Азије, прешли на монголску страну, а једини који су се пробили кроз монголске редове – то је била српска коњица. Али, Бајазит је рађе хтио да погине на бојном пољу, па су га Монголи заробили, вукли кроз кавез. Срби су се, дакле, реванширали Турцима пуном мјером, тако да је резултат 1:1. Ја рачунам, да није било Турака овдје, ми би одавно пропали. С друге стране, Срби се немају чега срамити. Не морају да буду са Жидовима. Јер, Жидови све што су о рату научили, научили су од Немаца.

О ТИТУ: За пет дана живота су му резали ногу, значи да је био искрен и да је дошао до краја. Сви смо ми говорили: „Сви смо ми Тито!“ Људи су се клели у њега. Када сам 1979. године, са Азром, кренуо против тога, цели тадашњи шоу-бизнис се у свим анкетама изјашњавао да им је најомиљенија личност – Тито. Сад се то окренуло, баш они који су га највше хвалили и који су живели од тога, сад они највише пљују по покојнику.

Ја никад нисам имао ништа против Тита и другиг великих људи, ма колико велики диктатори били, ја сам одувек био само против оних малих. Чаушеску ми никад није сметао, сметали су ми они који су га направили. Ниједан диктатор не може сам. Ја сам за то да се Тито сахрани поред Карађорђевића. Ипак је он овде био највећи владар после легендарног Сама из 6. стољећа, владара легендарног словенског краљевства. Значи, први је био Сам, други – Тито. Мада ја тог Сама зовем Сем (ха-ха-ха).

О РАТУ 90-ТИХ: По мом мишљењу, Јевреји се свете Немцима преко нас!

Иначе, ми смо меки стомак Европе, а Американцима није уопште у интересу та Европа. Можеш ти Американцима да кажеш шта хоћеш, да им се додвораваш, да чиниш по њиховоме, али они ће да те кокну ако нађу за сходно. Мора да постоји дежурни кривац цело вријеме. На 200 метара од Беле куће је највећи криминалац на свету. Али, мора се направити привид да су Срби или Ирачани највећи криминалци. Тако, мора постојати Педро који виси.

О ИНТЕЛЕКТУАЛЦИМА: Ако узмемо да је народ једно велико тело које има главу, руке, ноге и остало, његова глава би требало да буде оно што Мао Це Тунг назива – смрдљива категорија, а то су интелектуалци, Они би требало да размишљају, па ће и народ да размишља, јер људи се на боље од себе угледају. А где су данас ти најбољи и шта раде? Ћуте, плаше се, или су се продали за добре паре. Царује корпуција, криминал, јавашлук, неодговорност и све најгоре. А интелектуалци ћуте.

И, наравно, цели народ онда има криву слику о животу, како треба да се ради, да је најбоље бити лопов, криминалац, ништа роба. То је најтеже лечити. А тек ће да буде народу тешко када дођу Американци па лажу: „Од сада ће овако да буде!“ Они који су научили да служе господаре, неће им бити тешко да служе и Американце. То се не смије дозволити, то је национална издаја.

О АМЕРИКАНЦИМА: За све ће да плате шта свих ових година раде, Бог ће да их казни. Видите природне катастрофе које се код њих дешавају. Није то ништа, шта их чека. Али, слаба нам је то утеха. ЦИА зна крвну слику сваког нашег грађанина. И онда се ја чудим како увијек код нас највећа говна испливају на површину. Ко их је изабрао? Откуд долазе? Изабрали су их амерички компјутери…

 

Извор: Espreso.rs / Magazin Sedmica

Loading...
loading...
loading...