Србија

Вулин: Тетка постоји, а моји бројни противници ће морати да нађу неки други разлог за нападе на мене

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Управа за спречавање прања новца је потврдила да тетка моје супруге Наташе постоји, изјавио је министар одбране Александар Вулин

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осим тога, он наводи и да је утврђено да је спорни стан исплаћен пре него што је он постао функционер.

– Провери су биле подвргнуте и наше комшије које су стан у истој згради купиле у септембру 2012. Пошто је утврђено да немају везе с нама и да смо ми стан исплатили пре него што сам је постао функционер, Управа за спречавање прања новца је одлучила, као и Специјално тужилаштво и Основно тужилаштво, да у куповини стана нема елемената кривичног дела и окончали су истрагу. Моји бројни противници ће морати да нађу неки други разлог за нападе на мене – каже Вулин.

Подсетимо, Управа за спречавање прања новца скинула је, по налогу Повереника за информације од јавног значаја, а на захтев Инсајдера, ознаку тајности са извештаја о контроли порекла новца којим је министар Александар Вулин 2012. године купио стан.

Објављивањем документа потврђено је да постоји тетка у Канади, за коју је министар рекао да му је дала новац за куповину стана, и откривен њен идентитет, а реч је о Мири Милић.

 

Извор: Srbija Danas/Blic.rs