Издвајамо Србија

ВУЧИЋ ИЗНЕНАДИО ЦЕЛУ СРБИЈУ: Ево ко је први на листи за Београд…

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ће избори за Београд бити расписани у понедељак или уторак, да ће бити одржани 4. или 11. марта и да ће први на листи „Александар Вучић — зато што волимо Београд“ бити др Зоран Радојичић, генерални директор и хирург на Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој улици.

Вучић, гостујући на РТС-у, није искључио могућност да Радојичић буде и градоначелник Београда.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је рекао, није реч о листи СНС-а, већ о листи за будућност, те изнео податак да у првих 25 места на листи има свега два или три политичара.

Он је назначио да ће ово бити борба између листи прошлости и листе будућности.

„То је борба између оних који су град задужили и опљачкали и оних који га граде и који га развијају, и имају визију будућности“, рекао је Вучић.

На констатацију новинара да су неки најавили да ће његово име ставити на своје листе, Вучић је рекао да нема ништа против тога.

Да би се нечије име ставило на листу или носило назив потребно је, приметио је, да се добије и сагласност тог човека, те рекао да ће им он ту сагласност дати.

Он је навео да ће, ако се мисли на изјаву Шутановца и да ће његова листа бити против Александра Вучића, радо дати сагласност, али и да је та листа осуђена на пропаст.

Вучић је објаснио да се ту и види суштина онога што ради опозиција, односно да је све уперено против Вучића и да је то суштина, а не програми и идеје.

Поновио је да су ови избори питање будућности и да су стога врло важни и кључни, али и навео да са друге стране стоје они који имају много кандидата али нигде планова и програма.

 

Извор: Тањуг