Србија

ДАЧИЋ ЈЕ НОВИ ТИТО! Палма објаснио зашто лидер СПС све више личи на Јосипа Броза!

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је да лидер Социјалистичке партије Србије све више личи на Јосипа Броза Тита и да је гарант стабилности данашње Србије

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Палма објашњава да најважнији догађај за Србију, у новије време, није 5. октобар 2000. године, како неки мисле, већ је то мај 2008. године, када су два политичара, председник СПС Ивица Дачић и он, донели одлуку да се у Србији формира проевропска влада и да Србија крене напред.

– Тај догађај неодољиво подсећа на 1948. годину када је Тито одлучио да Југославија крене путем социјалистичког напретка и да се као држава економски отвори, а не да се затвори у тадашњи источни блок. То је донело брзи привредни раст и у Југославији се све боље и боље живело од тог тренутка. Нешто слично се десило 60 година касније када је Титову улогу преузео Ивица Дачић и када је заједно са мном донео одлуку „ИНФОРМБИРОА“ 2008. године. Та одлука је значила европски пут Србије, долазак великог броја инвеститора, отварање великог броја радних места, као и огромну популарност нашој земљи у међународним односима – рекао је лидер ЈС и додао:

– Зато Дачић све више личи на Тита, који је био гарант стабилности тадашње Југославије, баш као што је и Дачић данас гарант стабилности данашње Србије!

 

Извор: Informer.rs