СРБИЈА ЈАВЉА

ДА ЛИ ЋЕ ГА ОНА „ИЗВУЋИ“ ИЗ ЗАТВОРА Зоранова снаја Милица прва је видела тело убијене Јелене Марјановић

Фото: Јутјуб

Прва и једина особа из породице Марјановић која је видела Јеленино тело након стравичног убиства испричаће у понедељак све што зна о певачици и злочину.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Више јавно тужилаштво у Београду заказало је за понедељак саслушање Милице Марјановић. Милица је снаја Зорана Марјановића, осумњиченог да је 2. априла 2016. године монструозно, ударцима оштрим предметом у главу усмртио своју супругу певачицу Јелену Крсмановић.

Супруга Зорановог млађег брата Милоша треба да у својству сведока прича о односима у породичној кући Марјановића у којој је и пре удаје често боравила и са свима у породици Марјановић проводила доста времена.

Ову девојку одбрана Зорана Марјановића предложила је као јединог и кључног сведока за којег верују да би могао да извуче Марјановића из затвора.

– Милица ће пред тужилаштвом испричати детаље везане за понашање укућана, а поготову Зорана Марјановића према убијеној Јелени, али и о односу њих две, јер она је фактички код Марјановића живела када је Јелена убијена – прича извор „Блица“ упознат са случајем.

Милица Марјановић прва је и једина особа из породице која је отишла на препознавање Јелене када је њено тело пронађено у каналу код насипа у Црвенки. Како је Зоран Марјановић тада први пут приведен због сумње да је убио Јелену, а са њим су били и остали чланови његове породице, Милица је отишла на препознавање несрећне певачице.

Такође, Милица је била у кући Марјановића када је певачица са супругом и ћеркицом наводно отишла да трчи кобног дана после чега јој се губи сваки траг – све док није пронађено њено тело на насипу 3. априла 2016. године. Сумња се да би Милица могла да изнесе непознате детаље о тренутку када је певачица мистериозно нестала 2. априла 2016, а затим убијена.

Управо је Милица била на списку од девет сведока који су стајали у кривичној пријави подигнутој против Зорана Марјановића 15. септембра 2017. године. Требало је да ти сведоци буду саслушани у Вишем јавном тужилаштву у случају који се води против њега. Међутим, због чега тужилаштво није Милицу позвало као свог сведока и даље је непознато. Како су у Вишем тужилаштву саслушани сви сведоци, те нису предложени нови, нити извођење нових доказа, у случају саслушања Милице дошло је до преокрета – од кључног сведока тужилаштва Милица је постала кључни сведок одбране.

Милица Марјановић се од почетка истраге држала подалеко од медија, исто као и њен супруг.

– Због свега тога и њене превелике блискости са Марјановићима доводи се у питање да ли ће и колико њена изјава бити веродостојна – наводи извор „Блица“.

Певачица Јелена Крсмановић убијена је код насипа у Борчи, а истрага ће ускоро бити окончана, вероватно оптужницом против Зорана Марјановића која би најкасније морала бити подигнута 10. марта ове године.

Чека се вештачење телефона

Како „Блиц“ сазнаје од извора блиског истрази, након саслушања Милице Марјановић остао је само још један корак до подизања оптужнице – резултати вештачења мобилних телефона чланова породице Марјановић.

– Након што вештачења стигну, готово је извесно да ће подићи оптужницу против Зорана – прича извор „Блица“ упознат са случајем.

 

Извор: Blic.rs