Занимљивости Издвајамо

ДА СЕ НАЈЕЖИТЕ! МРТВА ЖЕНА РОДИЛА БЕБУ: Сви ЗАНЕМЕЛИ ОД ШОКА кад су пронашли новорођенче у САНДУКУ!

Када су запослени у погребном предузећу спазили мртворођену бебу поред ногу жене која је преминула 10 дана раније, толико су били у шоку да нису, како кажу, погледали чак ни ког је пола беба била

Номвелисо Номасонто Мдој (33), мајка петоро деце, жалила се на изненадне губитке даха у својој сеоској кући у Јужној Африци, и убрзо након тога преминула.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њено тело преузела је агенција која је унајмљена да организује сахрану.

Међутим, изненада уочи сахране, 10 дана након што је преминула, запослени погребног предузећа премитили су мртву бебу која се појавила између ногу њеног беживотног тела.

Опуштање мишића, као и велика количина бактерија која се створила, могли су да узрокују „избацивање“ бебе из тела, објаснили су стручњаци за локалне медије

– Када смо преносили њено тело из мртвачнице у сандук, открили смо да јој поред ногу нежи беба – објаснио је шеф погребног предузећа и додао да су били толико запрепашћени да нису чак стигли ни да погледају ког је пола мртворођена беба била.

 

– У овом послу сам више од 20 година и никада нисам чуо за случај да је мртва жена родила дете – рекао је он.

Овај шокантан догађај још више је потресао мајку покојне жене Мандзалу Мдој (76).

– Позивамо и молимо образоване људе, оне који знају више од нас, да нам објасне како је могуће да мртва жена роди дете – рекла је старица.

– Најпре сам била скрхана болом због изненадне смрти мог детета, а сада сам доживела највећи шок у животу када сам чула да се породила 10 дана након што је преминула. Шта је то? Боже, молим те дођи и уради нешто – запомагала је мајка умрле жене.

 

 

Извор: dail.mail.co.uk / informer.rs