Издвајамо Србија

ЗОКА ШУТНУЛА ЗОРАНА: Девојка осумњиченог за убиство супруге Јелене, ОТИШЛА ЈЕР СУ ЈЕ УКУЋАНИ МАЛТРЕТИРАЛИ?!

Фото: Јутјуб

Зорица Зока Митровић, љубавница Зорана Марјановића, осумњиченог да је убио супругу Јелену, иселила се из куће у Борчи наводно јер су је чланови његове породице малтретирали. Зока ни на Фејсбуку више не подржава Зорана

Зорица Митровић (Фото: Фејсбук принтскрин)

Зорица Зока Митровић (32) напустила је свог љубавника Зорана Марјановића, осумњиченог да је 2. априла 2016. убио супругу Јелену у Борчи! Зорица се, према тврдњама Зоранових комшија, пре пет дана иселила из куће Марјановића наводно јер су је чланови његове породице малтретирали и третирали као кућну помоћницу!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да је Зока веома љута на Марјановиће показује и чињеница да она ни Зорана ни чланове његове породице више не подржава на друштвеним мрежама и потпуно их игнорише!

Главом без обзира

Комшије породице Марјановић испричале су нам да су до пре пет дана редовно виђали Зоку како улази и излази из њихове куће.

– Међутим, пре пет дана Зока је љутито изашла из куће носећи торбе и кофер. Било је очигледно да се иселила одатле и од тада се више није појављивала код Марјановића. Мора да је тамо пала нека тешка свађа, ко зна због чега – казао нам је Зоранов комшија.

Да је Зорица напустила Зорана због његове породице потврдила нам је и Рада Матић (35) из Беча, његова бивша љубавница, која је са њим размењивала љубавне поруке 2016, само месец дана након Јелениног убиства.
– Чула сам да је Зока пре пет дана главом без обзира побегла из те куће. Побегла је јер су Марјановић почели да је малтретирају. Знам то врло добро јер сам у контакту са људима блиским и Зоки и Марјановићима! Зорица им је постала служавка, чистачица, беби-ситерка… Чула сам да ју је чак и Владимир Марјановић сексуално спопадао! Па свако нормалан би побегао после свега тога – рекла је Матићева.

Зока је, према њеним речима, одмах затим све Марјановиће избацила са листе „пријатеља“ на свом Фејсбук профилу.
– Избацила их је из „пријатеља“, а такође им је забранила и приступ Фејсбук групама за подршку Зорану. Осим тога, она већ недељама не објављује ништа у Зоранову одбрану – испричала је Рада и додала:- Када је побегла од Марјановића, Зока није знала куда ће, па се обратила свом бившем мужу за помоћ. Он није хтео да је прими, али чула сам да јој је дао 18.000 динара да јој се нађе, да изнајми стан. Зока сада тражи посао како би могла да живи самостално.

Чека га дуга робија

Рада сматра и да је Зорица у последње време изгубила веру да ће Зоран бити ослобођен за убиство супруге.
– Верујем да је схватила да ће Зоран о свему судећи још неколико деценија провести на робији. Морам да признам да ми је драго због оваквог расплета јер Зоранова ћерка Јана (6) неће више имати злу маћеху – навела је Рада.

Подсетимо, Зоран је 15. септембра, после 17 месеци истраге, ухапшен као главноосумњичени за убиство супруге Јелене.

У наредби за спровођење истраге стоји да је Зоран 2. априла 2016. у поподневним сатима са ћерком Јаном и Јеленом дошао до почетка насипа у Борчи. Јелена је затим отишла да џогира тим насипом, док су је муж и ћерка чекали. У периоду између 16.49 и 17.30 Зоран је, наводно, оставио ћерку Јану на почетку насипа, отрчао у сусрет Јелени и убио је. Потом се вратио по Јану, позвао телефоном породицу и пријатеље и рекао им да је Јелена нестала. Јеленин леш, смрскане главе, пронађен је наредног дана, 3. априла 2016. у каналу поред насипа у Борчи.

Пошто Зорица Митровић више не подржава Зорана Марјановића на друштвеним мрежама, она сад из све снаге навија на Фејсбуку за психолога Милу Алечковић из Обреновца, којој су у децембру одузели хранитељство над једном девојчицом са Косова. У једном од последњих постова на својој Фејсбук страници, Зока је објавила: „Подршка М. Алечковић, да раскринка злотворе!“ и „Подршка овој храброј жени!“.
Подсетимо, у Сектору за бригу о деци и породици у Министарству за социјалну политику навели су да је професорки одузета девојчица јер су јој у тој породици „раст и развој били озбиљно угрожени“.

 

 

Извор: Е.И. / Информер